Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć i czołem 😉
Tak na rozluźnienie piątku bo już mi się znudziły tematy typu nie działa inpost, nie widzę swoich ofert....
Co dziś was zdenerwowało na allegro?
Co sądzicie o wejściu allegro na giełdę?
Czy obecny spadek sprzedaży jest spowodowany celowym zaniżaniem akcji allegro podczas wejścia?
to moje nagranie
@ACCURON Co ja właśnie zobaczyłem?😮
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
co takiego🤔
@TOPe-commerce Kto to widział, żeby narzekać na Allegro 😂powinieneś się cieszyć, że tylko tytuł zmienili, bo mogli cały wątek usunąć😁
Ktoś tu z moderacji nie zna się na sarkaźmie 😄 tytuł był pochwała dla nich za jeden dzień w tyg bez większych problemów ale widzę że są zbyt skromni i nie chcą aby pisać o nich komplementów 😄
@TOPe-commerce Trochę się zna, ale moderacja zgodnie uznała, że aby więcej osób mogło dołączyć do tego wątku, tytuł powinien trochę bardziej odnosić się do tego co jest w jego treści. Skoro w wypowiedziach nie było narzekania, to dlaczego miało by się znaleźć w tytule? To trochę tak jakby w tytule napisać o jabłkach, a dyskutować o pomarańczach.
@_HolaOla_ Ty tutaj nie mędrkuj tylko odpowiedz na moje pytanie i podaj namiary do kogo można złożyć skargę na Wasze (moderatorów) zachowanie.
@konto zamknięte Do Macieja Śnieżka, menedżera społeczności. obecnego tutaj jak @msniezek.
@_HolaOla_ do niego mam złożyć skargę, m.in. na NIEGO???
No to fajnie....
Poproszę więc o namiar na jego przełożonego. Bo to tak jakby mój klient składał mi, skargę na mnie....
W sumie nawet taki skecz jakiś kabaret miał 😉
https://youtu.be/O8_F7a4F3O0?t=415
@konto zamknięte Pytałeś do kogo można zgłosić skargę na moderatorów i na to pytanie Ci odpowiedziałam. Jeśli nie chcesz kontaktować się Maciejem w tej sprawie, proszę o wiadomość na spolecznosc@allegro.pl, na pewno przekażę ją do właściwych osób.
@_HolaOla_ dzięki.
@_HolaOla_ gwarntuję Ci, że gdybyśmy zaczęli rozmawiać o jabłkach, to rozmowa przekształciłaby się w narzekanie na Allegro 😂
Ale @_HolaOla_ wymyśliła nam tajne hasło hahahaha @konto zamknięte teraz będę tytułował co was denerwuje w jabłkach
@TOPe-commerce pełna konspiracja😂 Jeżeli jeszcze nie ma cię na PoGadane, to Najważniejszy Moderator zaraz cię tam zaprosi i przeniesie ten wątek🙂 Tam jest miejsce dla wywrotowców😁
@konto zamknięte spokojnie jeszcze mam na chwilę obecną 11 innych niezależnych kont hahahaha mogą banować ale ich (większości bo jest jeden lub kilka wyjątków) zachowanie jest spowodowane narzuconą polityką, nie dziwię się to ich "praca". Nasunąłeś mi kolejny pomysł załóżmy "związki sprzedawców Jabłek"
@TOPe-commerce PoG to jeszcze nie ban😁
Napisałem ogólnikowo czy PoG czy timeban czy permban to mi nie robi różnicy i tak mnie nie uciszą, zawsze będę mówił prawdę czy im się to podoba czy nie.
@_HolaOla_ akurat ta aluzja nie tyczyła się ciebie 😉 liczyłem na odzew pewnego innego bardzo .... moderatora 😉 a jeżeli chodzi o tytuł to reklama dźwignią handlu teraz w modzie jest afera (ogólnie nie tylko o allegro) dlatego też tytuł przyniósł tyle pozytywnych odpowiedzi