Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam pytanie do osób które wiedzą czy mogę zrobić coś takiego:
Pewien Pan kupił u mnie za pobraniem kurierem we wrześniu 2022r. i paczki nie odebrał. Nie odstąpił też od umowy. Pisałam do niego sms, e-mail i nawet zgłosiłam do allegro. Nic to nie dało. Dodałam go do czarnej listy. Usunęłam też pobrania. Dzisiaj ten Pan u mnie kupił TO samo ale ponieważ nie mam pobrań to zapłacił od razu na paczkomat. Skojarzyłam go bo ma specyficzne imię i nazwisko [edycja], sprawdziłam i dane dokładnie te same ale założył nowe konto (może nawet dzisiaj bo jest na allegro niecały miesiąc) bo z tamtym był u mnie zablokowany.
Napisałam do niego tak: Dobry wieczór. Witam ponownie.
We wrześniu 2022r. kupił Pan u mnie to samo za pobraniem i nie odebrał paczki a ja musiałam pokryć koszt wysyłki ! Jeśli Pan nie zapłaci za tą paczkę której Pan nie odebrał 13,41 zł to tej dzisiejszej Panu nie wyślę. Dodałam Pana do listy osób które nie mogę kupować u mnie ale Pan założył nowe konto i zakupił, ale tym razem nie dałam opcji płatności przy odbiorze. Ja mam Pana dane zapisane więc zmiana kont nic nie dała. Czekam na wpłatę przez allegro lub na numer konta.
Z jego zamówienia wysłałam mu też link proszę o dopłatę 13,41 i w skrócie napisałam za co.
I teraz pytanie. Czy mogę tak zrobić, tzn. nie wysłać tego dopóki nie zapłaci za nieodebraną paczkę z września? Lub zwrócić pieniądze za dzisiejszy zakup pomniejszone o koszt wysyłki której nie odebrał we wrześniu?
Wysyła Pan link do żelu 250ml a takich aukcji jest dużo, nie ma natomiast 500ml
250 ml to nawet ja ma 97 sztuk ale 500ml nie ma nigdzie bo już nie jest produkowany
Wiem, ale czy to inny czy tylko inna ilość. Dla mnie może kupić, możesz wysłać albo nie , ale tak nie powinno być, on nie powinien "oszukiwać" Ty nie powinnaś się odgrażać, gdzie to wszystko prowadzi?☹️
To jest ten sam i tańszy a jak widać ludzie wola dać więcej za 500ml niż kupić dwa po 250ml. Tak jak napisałam nie wyślę mu i już, chyba że zapłaci za tamto pobranie