Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
napisał do nas klient z Litwy, że chce zamówić hurtowo 600 sztuk produktu ale dostawa u nas wychodzi prawie 2000zł. Sprawdziłem i faktycznie taka ogromna suma wyszła.
Zerknąłem na ustawienia dostaw i dla Litwy jest dostępny tylko DHL i DPD allegro kurier i maksymalną liczbę sztuk mamy ustawioną na „5”. Te 5 jest dobrze ustawione czy powinno być dużo więcej?
Dodam, że klient chce kupić bluzy.
Ale jakiej oczekujesz odpowiedzi, wy ustawiacie metody dostaw ale możecie się umówić na dostawę.
Chciałbym wiedzieć jaką metodę dostawy wybrać i jak ją ustawić żeby klient nie płacił 2000 zł za kilkadziesiąt paczek po 5 sztuk.
Najprościej byłoby zaproponować zakup przez naszą stronę internetową ale zaraz wleci allegro z buta i tyle będzie z tego 😛
@its_outlet_beach Najprościej będzie wystawić osobną ofertę zawierającą 600 szt koszulek i ustawienie osobnego cennika dostaw dla tej aukcji w którym to cenniku ustalisz łączną kwotę dostawy dla całego zamówienia.
@its_outlet_beach U mnie czasem klienci w podobnych przypadkach zaznaczają "koszt wysyłki ustalony ze sprzedającym" i wpisują np."0" . Myślę że powinieneś sobie to sprawdzić ustalić koszt nadania oraz formę z kupującym i niech opłaci dla bezpieczeństwa przez allegro .
dodaj europalete wyjdzie jakieś 150 do 300 pln zależy jak duża