Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Klient zamówił plombownicę do allegro one box AL005NO2
Borowa 1 10-242 Olsztyn zamówienie 8bf95aa0-198a-11ee-9d80-ef830150f57c. Przy próbie nadania paczki przez wysyłam z allegro wyskakuje błąd :
"Błąd przetwarzania
Kod pocztowy odbiorcy jest niedostępny"
Pomylony jest kod pocztowy zamiast 10-242 Olsztyn, powinien być 10-232 Olsztyn. Oczywiście nie można tego poprawić.
Zgłosiliśmy sprawę do allegro, numer zgłoszenia 34453911 z 4 lipca o 7:48. Nie otrzymaliśmy odpowiedzi na zgłoszenie. Klient czeka na wysyłkę już 2 dni z powodu błędu po stronie allegro one box, którego nie możemy ręcznie naprawić. Co mam teraz zrobić ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
w_kiwi kodo pocztowy odbiory jest dobry 10-232 Olsztyn.
dalej wyskakuje błąd:
"Błąd przetwarzania
Kod pocztowy odbiorcy jest niedostępny"
Czy nie możecie zmienić tego u was w systemie ? Allegro One Box, zielony automat (ID: AL005NO2) ma zły kod pocztowy 10-242 Olsztyn. Zamiast "4" ma być "3".
Klient czeka już 3 dzień na wysyłkę. Co mam klientowi powiedzieć ?
Nie otrzymałem odpowiedzi na zgłoszenie do allegro w tej sprawie numer "34453911" z 4 lipca o 7:48
@ALCkow tutaj nie ma błędu z adresem automatu tylko adresem kupującego. Spróbuj proszę wpisać taki, jak jest przy automacie, czyli 10-242.
Edytowałam Twoją wiadomość, ponieważ zawierała pełny adres odbiorcy.
w_kiwi działa. Dziękuje za pomoc. Właśnie podała pani rozwiązanie do błędu, nad którym specjalny zespół allegro pracuje 3 dni. Pozdrawiam