Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Mam problem kolejny raz mam doliczone dopłaty do paczek jako "Zlecenie odbioru" mimo że zaznaczam w formularzu dostawy " Bez podjazdu kuriera".
DPD ma taki dar że widzi wszystko inaczej niż przedstawia to rzeczywistość i nawet jak złożysz reklamację na cuda nie licz.
Może źle to sformułowałem paczki nadałem przez formularz allegro gdyż mam podpisaną z firma DPD umowę na odbiór paczek w ramach innej działalności. Dlatego mnie dziwi że allegro doliczyło mi podjazd.
@cersklep twoje stałe zlecenie nie obejmuje paczek z allegro. Jak kurier ja weźmie to automatycznie dolicza podjazd no chyba że masz 4 i więcej paczek to masz darmowy podjazd
Dlatego walczę z Allegro przynajmniej próbuje wstępnie składam reklamacje, niby nie jest to duża kwota ale dlaczego zaznaczam bez podjazdu a mam naliczone dopłaty. To jest kolejny krok aby wyrzucić smart z wysyłek.
@cersklep jak nie chcesz mieć doliczonych podjazdów musisz nadawać paczki w pickup najlepiej jak masz w okolicy miejski oddział DPD PickUp i musisz dopilnować aby oni pierwsi skanowali paczki przed kurierem. My też to przerabialiśmy stały podjazd a i tak liczyli podjazd. Teraz wozimy i nie liczą podjazdów.