Kolejny raz system nie widzi paczkomatu nr paczkomatu SPW01M allegro inpost
@piotr54_oo Czy możesz doprecyzować? Gdzie system nie widzi paczomatu?
Jak wpisuję w wyszukiwarkę na allegro
Widocznie coś źle robię ale nie wiem co, w mapkę punk odbioru wpisuję adres i nie znajduje tego punktu proszę o podpowiedź
@piotr54_oo możesz dodać zrzut ekranu? Ten punkt jest u nas dostępny. Czy wpisujesz też kod pocztowy/nazwę miejscowości? Czy masz zaznaczone jakieś filtry punktów?
A gdzie znajdę filtry punktów
@piotr54_oo w górnym prawym rogu ramki masz opcję [pokaż punkty]. Upewnij się, że masz tam zaznaczone paczkomaty InPost
Ale ja mam tylko taką mapę
@piotr54_oo rozumiem, że próbujesz nadać przesyłkę, i dostajesz informację, że ten paczkomat jest niedostępny? Jak to wygląda, kiedy wpiszesz adres?
Tak zgadza się, pokazuje mi się mapka którą przesłałem po wpisaniu adresu wyświetla się miejscowość natomiast nie widać paczkomatu.
I jeszcze jedno po powiększeniu mapki pokazuje się paczkomat ale jako nie aktywny
@piotr54_oo Poda mi proszę kod lub adres tego paczkomatu.
SPW01M
Mickiewicza 50
64-962 Sypniewo
@piotr54_oo No dobrze to teraz doprecyzuj. Chcesz wysłać paczkę przez Allegro One Box? Ze zrzutu wnioskuje, że chcesz nadać paczkę przez zakładkę Moje przesyłki, zgadza się ?
W tej opcji, nadawać możesz jedynie do automatów Allegro One Box.
Tak zgadza się, jak zmienić opcję wysyłania
@piotr54_oo W tej opcji, nadawania przesyłki w zakładce "Moje przesyłki", możesz nadawać paczkę tylko do automatu Allegro One Box.
ale jak to zmienić
@piotr54_oo Nie da się tego zmienić. Tak działa ta usługa. Możesz za jej pomocą nadawać paczki wyłącznie do i z automatów Allegro One Box.
Nadać paczkę możesz tylko w automacie Allegro One Box, do automatu Allegro One Box.
Paczkomaty Inpost to nie jest automat Allegro One Box.
czyli jak prześlę nie przez Allegro One Box a normalnie przez Inpost do cena wysyłki będzie wyższa