Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy u innych jest tak samo, ale u mnie sprzedaż na AL skończyła się tak w połowie czerwca. To już chyba będzie koniec. Czyżby skutek dyrektywy?
@q3qPL tak , masz trację ,ale nie zgadzam się z jednym - allegro nie jest obowiązkowe ani dla kupujących , ani dla sprzedawców .
@mdrogeria dokładnie to napisałem, allegro nie jest obowiązkiem, allegro stało się tylko wyznacznikiem gwarancji bezpiecznych transakcji dla kupujących. I to ... tyle.
@q3qPL co z tego ,że cyt ,,allegro stało się tylko wyznacznikiem gwarancji bezpiecznych transakcji dla kupujących,, jak zmierzają do tego , aby w ofercie były tylko / napiszę po branży / Garnieły , Lorelaje i Niveły pałętające się pomiędzy majtkami ,a skarpetkami w biedrach i lidrachy .
@mdrogeria no i tu masz rację
Oj nie! Widzę ofertę że hej!
@amibis to łap szybko , bo może sprzedawca jak wielu z nas jest już na skraju wytrzymałości
Tym samym rozumiesz że na sprzedaż nie narzekasz i nie zaobserwowałeś niższej jak przed miesiącami sprzedaży.
@amibis ilość transakcji Allegro drastycznie spadła, dlatego mam czas pogadać sobie z Wami.
Inne transakcje drukuję i ktoś inny towar składa i pakuje 😉
Naprawdę chciałbym mieć tak z 10x lub 30x więcej dziennie.
@amibis nie to miałem na myśli bo sprzedaż na allegro upada ,dzieje się to pomału ,ale sukcesywnie od dłuższego czasu ,,,,,, nie pytaj o cej jaki osiągnąłem .
Daj pomysł gdzie.
Allegro na siłę wprowadziło grupowanie ofert (które działa błędnie) i automatycznie zniknęły wszystkie oferty z Allegro Lokalnie (trzeba klikać "zobacz podobne" przy jakichś losowych niepowiązanych rzeczach, więc nikt nie klika), tylko nieliczny odsetek kont, który może rozłączyć oferty widzi też ofert z AL. Potwierdzam to co piszesz, zainteresowanie/ilość zapytań spadło o jakieś 90-95%. Zresztą niedługo nie będzie w ogóle ofert z AL na Allegro w wyszukiwaniu od 1 października, także obojętne czy jest to grupowanie ofert czy nie, to już całkowity gwóźdź do trumny AL. Powoli przenoszę się na inny portal, szkoda, bo tutaj wystawiało się szybciej i łatwiej, strona działała szybciej, więcej zdjęć itd. Ale niestety, skoro nie ma najważniejszego tj zasięgu - to czas się pożegnać.
Dyrektywa raczej odstraszy sprzedawców, nie kupujących.
Wiele rzeczy t.j. ksiazki, płyty, ciuchy sie na allegro lokalnie kiepsko sprzedaje.
Sama dyrektywa owszem odstrasza sprzedawców, ale wiele innych "dobrodziejstw" odstrasza i zniechęca też kupujących. Jak wkrótce wygaśnie mój Smart to na pewno go nie wykupię ponownie, zakupy ograniczam również do zera.
@DiKey91 Szczerze to uważam, że jak taka duża korporacja jak allegro wprowadza jakieś zmiany to poparte są one jakimiś badaniami i z niemal całkowitą pewnością przyniesie im to zysk, czyli zwiększy liczbę kupujących. Mi, albo Tobie się ich zmiany mogą nie podobać, ale jesteśmy w mniejszości i serwis jest "robiony" pod innego, bardziej typowego klienta.
myślałeś może o stand-upie?