Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Rozmowa z konsultantami Allegro, to jest jedna wielka TRAGEDIA, mam wrażenie, że ludzie którzy tam pracują są jeszcze w podstawówce.
W dniu wczorajszym chciałem wznowić ofertę, jednak nie mogłem tego zrobić, bo kod EAN nie zgadzał się z tym w katalogu. Postanowiłem zgłosić zmiany w katalogu, ale po zgłoszeniu zauważyłem, że niepotrzebnie, ponieważ, to był błąd Allegro, które wcześniej połączyło mi opaskę o zakresie 10.6-12.6 mm z rozmiarem 7.0-8.2 mm.
Chciałem to anulować, ale niestety nie ma takiej możliwości więc napisałem do Allegro, no i się zaczęło.
Tak wyglądał przebieg mojej rozmowy z konsultantami w dniu wczorajszym.
Konsultant stwierdził, że się nie da

Moja odpowiedź
Kolejny konsultant stwierdził, że się da, ale mam wskazać produkt ..., więc odpisałem
Kolejne pytanie od konsultanta
Moja odpowiedź, po której nastąpiła cisza
W trakcie pisania tego tematu Allegro odrzuciło propozycje moich zmian, ale usunęło również katalog dla tego produktu i zakończyło moje oferty, bo nie mają połączenia z katalogiem 🤣🤣🤣
Gratulacje dla Allegro za rozwiązanie problemu.
@narzedzia-ns Dziękuję za sygnał. Przekazałam tę sprawę do odpowiednich osób, które przeanalizują proces obsługi Twojego zgłoszenia. Jeśli otrzymam dodatkowe informacje, dam Ci znać w tym wątku.