Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w najnowszych zmianach będzie opłata za umówienie kuriera DPD po odbiór mniejszej ilości niż 3 paczki.
Czy w takim razie przed tą zmianą będzie poprawione wysyłam z allegro, tak żeby po wygenerowaniu etykiet można było zbiorczo umówić kuriera po odbiór? Bo w tej chwili tej opcji w nowym wysyłam z allegro nie ma, w poprzednim nie było z tym problemu.
@ABExpert_pl jeśli chcesz generować zbiorcze podjazdy kuriera, to zachęcam do skorzystania z opcji "NADAJ WIELE": na stronie Zamówienia od kupujących można zaznaczyć do 20 zamówień, kliknąć "NADAJ WIELE", nadać te paczki jednocześnie i zamówić dla nich jeden zbiorczy podjazd.
Ale nie zawsze da się "nadać wiele". Jeśli zamówienia są realizowane pojedynczo - jedno po drugim to ta opcja nie jest rozwiązaniem dla problemu.
@ABExpert_pl dziękuję, już wyjaśniam. Taka możliwość pojawi się wraz z udostępnieniem Listy nadanych przesyłek nad wdrożeniem której zespół Wysyłam z Allegro pracuje. Nie mogę jednak zgwarantować, że ta funkcja pojawi się przed 2 maja.