anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koszty wysyłki opon jak ustawic

zegarkipro1
#1 Nowicjusz#

Witam wszystkich, 

W nie długim czasie będę chciał wystawić opony na sprzedaż, tylko mam problem z cennikiem. Prywatnie w punkcie ok. 30-35zl za sztukę mi powiedzieli firmą dpd. Ok tu rozumiem. Mogę klienta policzyć lub drugą połowę wziąść na siebie.

A jak w przypadku jak ktoś na allegro kliknie? Jak wystawie 1 parę lub komplet to jak zrobic 2 lub 4 etykiety dla allegro kurier dpd i allegro kurier dpd pobranie ?

• Czy po prostu lepiej wystawić na sztuki i zaznaczyć w treści, że sprzedaż tylko wyłącznie parami i ustawic  maks w paczce 1 i wtedy już powinno być dobrze z przesyłka. 
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zegarkipro1 nie możesz wymagać, aby kupujący składali zamówienia w Twoich dwóch ofertach. 
Sprawdź jakie metody dostawy oferują inni sprzedający, którzy mają opony w ofertach. Zazwyczaj opony muszą być wysyłane oddzielnie, a koszt dosatwy można wliczyć w koszt zamówienia. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Musisz ustawić tak że w zalezności ile sprzedajesz w danej ofercie taki koszt wysyłki.

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@zegarkipro1

OOpony zazwyczaj najtaniej wychodzą w Inpoście. Dwie opony do 15" złączone razem, to przesyłka standardowa w gabarycie D.

W pozostałych firmach musisz sobie przeliczyć czy nadać jako dwie osobne paczki, czy dopłacić za przesyłkę niestandardową. 

oznacz moderatorów