anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koszty wysyłki - ustawienie ręczne

medalik_2009
#17 Koryfeusz#

Witam,

Dzisiaj popołudniem przy wystawianiu produktu nie mogłem skorzystać z indywidualnego ustawienia kosztów transportu. Szablon namiętnie namawiał mnie do stworzenia cennika dostaw. Czy jest to kolejne "usprawnienie" z myślą o sprzedawcach, o którym Allegro "zapomniało" poinformować? Czy może to "tylko" zwykła awaria?

Z góry dziękuję za pomoc bo do ticketa pewnie dopasowują szablon odpowiedzi jeszcze 🙂

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

daniel_net_pl
#11 Animator#

A jak usunąć cennik? Bo mam ich już ze 20, a 15 nie potrzebuję.

5 lat temu i 2 lata temu dostawałem odpowiedź: "Nie oferujemy takiej funkcjonalności". Może coś się zmieniło, czy nadal programiści nie potrafią sobie z tym poradzić?

Nieużywane cenniki do usunięciaNieużywane cenniki do usunięcia

oznacz moderatorów

kosiarz-84
#10 Popularyzator#

tez chciałem osunąć parę nie potrzebnych cenników

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kosiarz-84 @daniel_net_pl Nie możesz usunąć istniejących cenników, ale możliwa jest ich edycja tak, by były dostosowane do obecnie oferowanych przez Ciebie przesyłek.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

daniel_net_pl
#11 Animator#

Mam 5 cenników perfekcyjnie dostosowanych do obecnie oferowanych przeze mnie przesyłek. Nawet jeśli dojdzie mi jakaś forma wysyłki (InPost z hukiem wyleciał za nieuczciwe praktyki), to i tak będzie umieszczona w tych 5 cennikach, a nie osobnych.

Rozumiem, że powyższa odpowiedź potwierdza, że programiści nie potrafią sobie poradzić z tym - udało im się stworzyć cenniki, ale coś za bardzo się wbili w system i nie ma już możliwości ich usunięcia. Trudno, będziemy z tym żyć :(.

oznacz moderatorów