Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , kupujący rozpoczął dyskusje. Zgłosił niezgodność towaru, żąda zwrotu wpłaty, ale nie chce zwrócić produktu. Straszy prokuratura.co wy na to
Co oznacza nie chce? zamknął drzwi i nie chce Cę wpuścić🤔, Ty jako firma musisz odebrać zwrot, kupujący musi Ci go udostępnić
Nic. Nie ma odeslania towaru nie ma rozpatrzonej pozytywnie reklamacji . 14 dnia od zgloszenia odrzuć roszczenie reklamacyjne. Może se straszyć to on nie udostępnia towaru do reklamacji czyli łamie prawo. Wyślij mu opłaconą etykietę nadawczą... sprzedaleś jako firma czy prywatna osoba?
Sprzedałem jako firma, on nawet nie zgłosił zwrotu w allegro. Tylkonrozpocza dyskusje, twierdzi że towar nie kompletny i niezgodny z opisem
@lukasz288306 Jak nie zgłosił zwrotu, ani reklamacji, to tylko odpisuj w dyskusji i na razie się nie przejmuj, bo w tym układzie towar jest nadal jego własnością
Takie durnoty wypisuje że masakra. Że idzie do prokuratury i napocicie itd. A ja ciągle pisze żeby dokonał zwrotu a ja mu zwrócę wplate
Na policje
@lukasz288306 niech idzie policja go posłucha i powie ze to z czym przyszedł podpada pod kpc i może sobie sprawę cywilną w sądzie założyć a prokurator nawet nie będzie czasu na niego tracił. Generujesz list przewozowy oplacony do siebie i wysylasz przez panel wiadomości allegro i nic cię nie obchodzi nie odesle 14 dnia odrzucasz reklamacje i niech zmiata na drzewo banany prostować
Witam kupujacy rozpoczął dyskusje , zgłosił nie zgodność towaru . Żąda zwrotu wpłaty, nie chce zwrócić produktu
@lukasz288306 nie dubluj postów, w poprzednim masz odpowiedź
może się wściekł bo w korespondencji waliłeś takie byki ortograficzne jak tutaj? wcale mu się nie dziwie
No to napisz gdzie masz wezwać kuriera po odbiór sprzętu/na jaki adres wygenerować etykietę po odbiór sprzętu, jeśli nie zgadza się to odrzuć reklamacje z uwagi na to że nie masz jak rozpatrzeć jej na odległosć.