Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
klient na przestrzeni tygodnia dokonał 7 zakupów tego zamego produktu nie opłacając żadnego . Mam poważne obawy co do pojecia jakiegokolwiek kontaktu . Pierwszy raz od 10 lat z allegro mam taką sytuację . Co zrobić ??
CL ? chyba nie , niewiadomo kto jest po drugiej stronie szybki .
Czekam na odpowiedz z administracji , mam czarne myśli .
@mdrogeria, podasz numery tych zamówień? Sprawdzę to. 🙂
mr_oma sorki ,że chwilę trwało , ale w pierwszej kolejności przesyłki .😀
5c26e9d0-c9c0-11eb-ad1c-1d9eabddee0e
4b3488d0-c9c0-11eb-a07f-7b05e972d265
10b73cc0-c9c0-11eb-ae93-bbc288fd1aec
f8c1a970-c9bf-11eb-a07f-7b05e972d265
ed226b10-c530-11eb-93f1-3befaa241b4f
2b830440-c50f-11eb-be0d-f3e40cd076b4
Oj tam zaraz czarne myśli.😁
lew433.......oj tam , oj tam . 7 negatywów przy tak niewielkiej liczbie ocen wystawianych przez kupujacych w stosunku do zrealizowanych zleceń może się bardzo bylejak skończyć .
@mdrogeria, już po drugim zamówieniu powinna być CL, wtedy dajesz czas na kontakt i wpłatę. Dziwie się że pozwalasz mu na dalsze zakupy.
@mdrogeria, z tego, co widzę, płatność ma status nieudanej, więc nie wskazuje to na działanie z premedytacją. Tym bardziej, że cały czas chodzi o ten sam przedmiot. Dodatkowo to świeża sprawa - Kupujący próbował zrealizować płatność dziś rano.
tak mr_oma🌞 ale 3 zakupy są z 4 czerwca . Może demonizuję , dubel dość często się zdarza , ale 7 transakcji mam pierwszy raz .
@mdrogeria Demonizujesz, ktoś nie potrafi samodzielnie zakończyć zakupu. Zdarza się. Spróbuj skontaktować się z klientem, może coś się wyjaśni. Nie ma o co robić szumu na zapas.
@mdrogeria, potwierdziłam, że są to problemy po stronie banku Kupującego. Jako że Ty nie możesz się z nim skontaktować, napiszemy do niego i wyjaśnimy, czemu nie mógł sfinalizować transakcji. Nic więcej nie możemy zrobić.
mr_oma 🌞 dziękuję .
mr_oma i dzisiaj kolejny zakup już 8 nie opłacony , kontaktu brak .
mr_oma i nastepne 9
Zakończ ofertę i przestanie kupować 🤣
@mdrogeria, możesz rozważyć dodanie Kupującego do czarnej listy - nie będzie mógł wówczas dublować nieopłaconych u Ciebie zakupów. Pamiętaj jednak, aby korzystać z tego narzędzia rozsądnie i w granicach obowiązującego prawa.
mr_oma ☀️będę chyba musiał to rozważyć . dzięki 🤔