Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Drodzy Admini Allegro,
Czy kupujący może pisać w komentarzu, po całkowicie bezproblemowej transakcji i zakończonym zwrocie, "że odesłał ubrania, ponieważ śmierdzą zwłokami"...i że zostały" chyba ze śmietnika wyjęte"? Ządam usunięcia komentarza na powiązanym koncie. Ubrania sprawdzam, pachną pięknie proszkiem, były prane tuż przed wysyłką i zapakowane do kartonu! Gwarantuję, mogę wysłać do laboratorium 🙂 . Czy kupujący, który tak wulgarnie się wypowiada, jest być może podstawiony, ponieważ do tej pory jako jedna z nielicznych miałam 100% pozytywów, mam tak od lat (nigdy nie było problemów z czymkolwiek, plamami, zapachem, wadami, bo jestem pedantką). Nigdy w życiu nie czułam się tak obrażona! Przecież mam tez jakieś prawa dochodzenia swoich szkód bo taki tekst zaważy na całej mojej sprzedaży!!! Proszę o poważne potraktowanie sprawy.
Allegro teraz się bawi w dobrego psychologa i pozwala wszystkim kupującym wyładować swoje frustracje w komentarzach
Wedle standardów Allegro kupujący może Cię zwyzywać od uszustów, kłamać, że wysyłasz zniszczone/podrabiane rzeczy, ale jeżeli nie przeklina, to nic z tym nie zrobią "bo to jego opinia".
Ostatnio dostałem reklamację na akumulatory, wysłałem klientowi zdjęcie z ładowarki pokazującej pojemność, że wszystkie są sprawne (on inteligentnie założył, że skoro akumulatory, które są ładowane fabrycznie, on ładował tylko 6 minut, to na pewno są zepsute). Wystawił negatywa, że sprzedaje zepsute produkty i jeszcze go oszukuję... Także ten.