Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od ponad tygodnia kurier nie podjeżdża po przesyłkę, klient się bardzo niecierpliwi i ma rację.
Przesyłka A0018NXDP4
@wielobranzowy50 i zapewne nie przyjedzie, nadaj w automacie. Takie sa standardy Allegro One, choć pracownicy twierdzą, że tak nie jest, to ciągle paczki nie są odbierane w terminie, nawet z automatów.
sprzedaję w dropie, nikt z hurtowni nie będzie biegał do automatu, moim zadaniem jest tylko zgłosić podjazd kuriera - i tu własnie kurier zawodzi. Mimo zgłoszenia nie podjeżdża.
A hurtownia jest w strefie One?
serwis-texas tak, już kilka razy było zamawiane przez Allegro One - niestety za każdym razem z problemami i opóżnieniem. Najgorsze jest to, że muszę mieć tę opcję wysyłki aby mieć smarta.
@wielobranzowy50 Skierowałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu, który podejmie interwencję w oddziale. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
Ja jestem cierpliwy. Gorzej będzie jak klient wystawi negatywa, a Wy wraz za tym znów pozbawicie mnie smarta, a więc możliwości sprzedaży.
@wielobranzowy50 Rozumiem Twoje obawy związane z zaistniałą sytuacją. Na przyszłość sugeruję, abyś szybciej zgłaszał tego typu incydenty - najlepiej pod numerem 616 306 886.
Skierowałam prośbę o wykluczenie zamówienia z jakości.