Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier DHL nie odebrał przesyłek w dniu 8.05.2025 r. mimo zgłoszonego odbioru.
Proszę o wykluczenie następujących przesyłek z jakości sprzedaży:
AD00GV9HZ9
AD00GVQMU9
Panie korfeusz.Piszę specjanie z malej litery.Maturę zdalam1981 roku /tak w stanie wojennym....jesli pan wie co to bylo./Handlem zajmuję się od 8 05 1992 roku wiec minelo wlasnie 33 lata ,wiec to nie pan bedzie mnie uczyl handlu .czytania ze zrozumieniem.Jak Pan mysli ze pan jest madrzejszy to się pan myli...zreszta nie mnie to osadzac ale to widac po odpowiedzi.Jest mi bardzo przykro ze spotykam się z taka ignorancją ze strony pana,choc mnie to nie dziwi ....nie moj problem....Sami się przekonacie....nie dzis nie jutro ...ale pojutrze.Zyczę panu mimo braku rozwiazania sprawy mądrasci bo pan nią nie grzeszy.
@Calzamia panie tadeuszu (specjalnie piszę z małej litery)😁 sprzedaż jako firma zacząłeś 2023-01-01 więc proszę nie ucz mnie jak to wygląda na Allegro😅
Panie korfeuszu.Jakby pan/z malej litery/ czytal ze zrozumieniem to by pan zauwazyl,ze pisze z panem kobieta /wyraza się w rodzaju zenskim.?/widzi pan tym się rozni matura w 1981 roku ze taka rzecz bylaby natychmiast zauwazona/Firma jak pan widzi dziala na allegro 16 albo 17 lat ,wiec jakby Tadeusz nie mogl prowadzic od 2023 roku.Dzialanosc prowadzimy od 8.05 1992 roku co pan kwestionuje ....wystarczy sprawdzivc na gov.pl lub tylko na allegro/u was jestesmy od 17 lat a nie 2 lata........niech pan zacznie myslec.BRAK SŁOW......ZYCZYLAM PANU MYSLENIA ale widac bylo to tylko zyczeniowe.Dobranoc.Baw się czlowieku dobrze.Szkoda czasu.
Nic nie jest w porzadku,bo paczka zostala odebrana dzien pozniej niz zostala nadana ,a zostala nadana w czasie obowiazujacym.NIE OBNIZYMY BO CO? Bo wasz kurier nie odebral w terminie wiec trzeba walic po sprzedajacym.Jeszcze chwilę i skonczy się wam ta jazda.!!!!!!Paczkomaty allegro to KOSMOS i lotto ....albo się uda albo nie ,ale zawsze mozna zwalic na sprzedajacego i go batem....a nie bron cie boze z waszymi odbiorcami.Ale się obudzicie albo /juz dostajecie po tylku/Coraz mniejsza sprzedaz przez pazernosc /procent prowizji i doplaty do przesylek,ktore szumnie macie darmowe,za ktore placą sprzedawcy ...co się odbija na cenie/traktowanie sprzedajacych jak maszynki do zarabiania a nie jak wspolnego kontahenta.BRAWO!!!! SPADACIE W RANKINGACH PRZEZ TAKIE TRAKTOWANIE LUDZI.Sama kupuje na temu i **piiip** bo tam mam taniej /bez gigantycznych prowizji i doplad do przesylek,co przenosi sie na ceny.Poprostu PRZESADZILISCIE Z OPLATAMI.NIe mowiac juz o ADS bo to jest koleny dramat
@Calzamia co masz na myśli pisząc "wasz kurier"🤔, myślisz, że Allegro ma swoich kurierów😁
Korfeusz ...A co myslisz ?ALLEGRO ONE?? Uuuuups, ALLEGRO ONE DPD? UPs...ALLEGRO ONE DHL?..Ups ....NIe kurier allegro???????A jak nie nie to dlaczego rozliczacie sprzedajacych ,a nie kurierow ,z ktorymi macie podpisane umowy....Sprzedajacy nie mają z tym nic wspolego.To wy jestescie stroną w umowach a pociagacie do odpowiedzialnosci sprzedajacych.DOSC TEGO!!!!!TO NIE MY SPRZEDAJACY PODPISYWLISMY UMOWY Z KURIERAMI -TO NIE MY NIEWYWIAZUJEMY SIE Z OBOWIAZKOW.To nie sprzedajacy sa problemem ....to wasze umowy i podejcie do sprzdajacych.Mam nadzieje ze to się badzo szybko zmieni.ALBO MY!!!!!ALBO WY!!!!!ALBO ONI/chinczycy/Brawo allegro....granice zostaly przekroczone.SPADACIE W DNOOOOOOOOOO za duze pieniadze od spradajacych....ale to jeszcze chwile.Pozdrawiam
Sorry.A co to Paczkomaty allegro?CZy cos nie dowidzę na ulicach i w zamowieniacha a moze golab ode nie wysyla do do paczkomatu allegro one,allegro dpd,,allegro dhl..Ktora by to nie byla firma najgorszy odbiorca allegro.Jedynej firmie ,ktorej mozna zaufac to jest INPOST.Do tej pory nie zdazylo się zeby nie dostraczyl przesylki o czasie do klientow.Przesylki allegro to nieporozumienie dla odbiorcow jak i dla sprzedawcow.KATASTROFA
@Calzamia rozumiem Twoje żale, ale u mnie to UPS, ma najlepsza obsługę🤗 i to nie jest zależne od firmy, tylko od pracowników którzy obsługują konkretny regon, jedni narzekają na @InPost inni na @DHLPolska , a jaszcze inni na kogoś innego, ale to nie ma związku z Allegro, tylko z lokalnymi dostawcami
Kofeusz ale nie ze sprzedajacymi ???????BLAGAM MYSL!!!!!!!!!!
O to się do was zwrocilam ze to nie ja jestem winna tylko wasi dostawcy ,z ktorymi ja nie mam nic wspolego ..a to ja mam obnizone oceny./Czytaj ze zrozumieniem, bo ani basia i hola hola nie zrozumialy problemu,zreszta ty korfeusz tez
@Calzamia jeśli ja jestem "korfeusz" . to Ty jesteś #7 Wielbiciel#
bardzo Ci dziękujemy za uwielbienie 😂 nie dawno był, jeszcze status "ambasador "
Brak slow.Dalej bez komentarza
@Calzamia szkoda, że nie miałaś możliwości porozmawiać z Ambasadorem😉