Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś się zna na tym? Robię zlecenia na odbiór przez kuriera Inpost w Menager Paczkomaty, mam prawie 100 paczek do wysyłki, kurier podjeżdża i nie zabiera całości. I tak codziennie. Mówią mi, ze muszę podpisać umowę bezpośrednio z Inpost, jak to wyglada?
Czyli żeby on zabierał wszystkie przesyłki, na które tworze zlecenie muszę podpisać umowę z InPost bezpośrednio?
@asikkedz Jeśli kurier jako przyczynę problemu zgłasza brak umowy własnej, to tak.
Sprawdź których przesyłek kurier nie odbiera. Jakich metod dostawy konkretnie dotyczą te odmowy?
Czyli jest jakiś limit bez umowy?
Kurier nie odbiera wszystkich paczek, bo mówi ze nie ma miejsca, odbiera mnie na końcu i mówi, ze mam podpisać umowę z Inpostem to wtedy będą wysyłać kogos innego. Czyli rozumiem, ze gdy podpisze umowę z Inpostem kurier nie ma prawa nie odebrać wszystkich moich paczek?
@asikkedz Wyjaśnij tę sprawę kontaktując się bezpośrednio z InPostem. Jeśli decyzja kuriera nie jest zależna od metody dostawy i nie ma żadnych podstaw poza brakiem miejsca w samochodzie, trzeba to wyjaśnić bezpośrednio z przewoźnikiem. Najlepiej poprzez złożenie reklamacji.