Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wylicytuje jakiś przedmiot qale brakuje do smarta więc chce kupić pręż kup teraz tylko jak mam to i licytacje połączyć żeby opłacić w jednej wysylce bo ni jak nie potrafie
Podbijam pytanie. Widzę, że nie tylko ja się męczę z tematem.
@fotodioda Czy w obu ( licytacja i kup teraz ) sprzedajacy ma Smarta? Bo jak nie, to nie połączysz.
Tak jest smart od 40 i kurier od100
Ale jak chce kupić bez licytacji to zawsze przechodzi do podsumowania i wyboru kosztu przesyłki.
@fotodioda @jennydee To proste. Po wciśnięciu Kupuję i płacę, po podsumowaniu i przekierowaniu do banku nie płacisz, nie kończysz procesu. Masz wtedy w zakładce Kupione produkty z licytacji i z Kup teraz. Przy Kup teraz anulujesz rozpoczęte płatności, potem zaznaczasz przedmioty, za które chcesz zapłacić łącznie i klikasz Płacę.
Bez sensu jak by allegro nie mogło dać możliwości zaznaczenia koszyka i licytacji w celu opłacenia razem, mam podpięta kartę a teraz muszę zmieniać żeby płacić anulować itd
Dzięki! Przydało się jak nie wiem co 🙂
Zrobiłem wybierając przelew tradycyjny i faktycznie dziala
G.... prawda, po wcisnieciu kupuje i place kwota zostala pobrana za zakupione rzeczy i za wysylke, czeslaw56
Heh też nie dawno miałam ten dylemat. I zrobiłam to tak, ze najpierw za koszyk próbowałam zapłacić blikiem ale podałam błędny kod. Potem już wszystko było w zakładce moje zakupy - nieopłacone i elegancko się razem zapłaciło...Ważne chyba, żeby była próba płatności ale nie udana, wtedy będzie w kupionych i nie zapłaconych tak jak licytacje.
Proszę ustawić formę płatności np blik i wpisać kod blik "na pałę". Odrzuci wtedy płatność i można będzie wykonać kolejne kroki.
nie wiem jak to robicie, może robiąc przelew bo jak płacę kartą debetową to to nie działa @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To nie płać kartą! Bo od razu zdejmie Ci kasę i policzy za wysyłkę! Wybierz opcję przelewu z dowolnym bankiem, kiedy przekieruje Cię na stronę płatności, to nawet się nie loguj, tylko zamknij stronę. Przedmiot będzie już kupiony i płatność rozpoczęta. Należy anulować rozpoczętą płatność. I wówczas wszystkie kupione przedmioty i przez kup teraz i wylicytowane połączyć w jedną płatność i dopiero opłacić kartą. Tak jest od dawna i te dziady nic z tym nie robią!
" Przy Kup teraz anulujesz rozpoczęte płatności, "
Może warto napisać, że ta opcja ANULUJ PŁATNOŚĆ pojawi się po jakimś czasie. Najdłużej kilka minut. Nie ma jej od razu po nieopłaceniu za KUP TERAZ.
Dzięki
Potwierdzam że działa, chociaż nie ukrywam, że trochę to upierdliwe jest. Ale dzięki, bo ja sam bym na to nie wpadł. Jak zawsze Społeczność jest niezawodna!