anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licytacje - Game Over

fotoszymok
#1 Nowicjusz#

Czy Allegro planuje coś zrobić z usprawnieniem licytacji w Allegro ?

Od kilku miesięcy nie jestem w stanie sprzedawać na licytacjach z powodu żartownisiów którzy przebijają ostatnia cenę z fejkowych kont. Wpisują dane typu bLABLABLA adres Blablabla

i wygrywają licytacje uniemożliwiając zakup tym którzy rzeczywiście chcą licytować.

czy nie ma możliwości wprowadzenia systemu który pozwoliłby na licytowanie tylko w przypadku zabezpieczenia kwoty. Albo tylko dla zweryfikowanych kont z Np podłączona karta ?

Chce nadal oferować licytacje dla swoich klientów ale na razie jestem zmuszony do przejęcia na tylko Kup Teraz

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Tak planuje, pytanie tylko kiedy.🤔

oznacz moderatorów

cookie000
#15 Entuzjasta#

@fotoszymok 

Jeszcze mi się nie zdarzyło, ale faktem jest, że licytacje (zwłaszcza od złotówki) popadły w niszę między innymi z tego powodu. Wystawiasz, czekasz, a potem brak wpłaty i kilka(naście) dni zmarnowane. To może irytować. Prościej wystawić w KT z zadowalającą ceną, z której (w przypadku słabego zainteresowania) można zejść. Oczywiście w sortowaniu po cenie nie będziesz na początku ;]

Generalnie ludzie wolą zakupy od ręki. Czekanie tydzień (czy ile tam będzie ustawione) na finał - to tylko dla tych, co licytują na zasadzie "jak nie wygram, to się nic nie stanie".

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

allegro kiedyś takim cwaniaczkom blokowało konta

a teraz nie może tego robić patrz - ostatni wyrok uokik

oznacz moderatorów