Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Allegro planuje coś zrobić z usprawnieniem licytacji w Allegro ?
Od kilku miesięcy nie jestem w stanie sprzedawać na licytacjach z powodu żartownisiów którzy przebijają ostatnia cenę z fejkowych kont. Wpisują dane typu bLABLABLA adres Blablabla
i wygrywają licytacje uniemożliwiając zakup tym którzy rzeczywiście chcą licytować.
czy nie ma możliwości wprowadzenia systemu który pozwoliłby na licytowanie tylko w przypadku zabezpieczenia kwoty. Albo tylko dla zweryfikowanych kont z Np podłączona karta ?
Chce nadal oferować licytacje dla swoich klientów ale na razie jestem zmuszony do przejęcia na tylko Kup Teraz
Tak planuje, pytanie tylko kiedy.🤔
Jeszcze mi się nie zdarzyło, ale faktem jest, że licytacje (zwłaszcza od złotówki) popadły w niszę między innymi z tego powodu. Wystawiasz, czekasz, a potem brak wpłaty i kilka(naście) dni zmarnowane. To może irytować. Prościej wystawić w KT z zadowalającą ceną, z której (w przypadku słabego zainteresowania) można zejść. Oczywiście w sortowaniu po cenie nie będziesz na początku ;]
Generalnie ludzie wolą zakupy od ręki. Czekanie tydzień (czy ile tam będzie ustawione) na finał - to tylko dla tych, co licytują na zasadzie "jak nie wygram, to się nic nie stanie".
allegro kiedyś takim cwaniaczkom blokowało konta
a teraz nie może tego robić patrz - ostatni wyrok uokik