Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to zrobić ??
@Hurtownia-ABC Jeśli podlinkowany film służy do poszerzenia informacji o oferowanym przedmiocie np. znajdują się tam dodatkowe zdjęcia lub instrukcja złożenia, możesz umieścić go w opisie oferty.
Dzięki !
Zatem, jak to zrobić aby link był aktywny? - lub więcej: wyświetliło się okno playera YT
Nie ma takiej opcji. Tylko adres do filmu jako tekst do skopiowania.
Witam,
chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość, dodawania do oferty linków przekierowujących do filmiku, który przedstawia produkt zawarty w ofercie? Film nie zawiera danych adresowych, linków do innych stron internetowych itp. Jedynie co jest podane to nazwa i logo firmy, na końcu każdego wideo. Dodatkowo chciałabym się dowiedzieć co w przypadku jeśli nazwa firmy na allegro różni się z marką sprzedawanych produktów. Ponieważ nasza firma zajmuje się logistyka i całym procesem sprzedażowym firm. Jak to wygląda ze strony allegro?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam
@MegaMerchant a ta firma co pojawia się nazwa i logo prowadzi jakoś formę sprzedaży?
Gdzieś czytałam, że można linki do filmów z Youtube do ofert dodawać.
@MegaMerchant Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w tym wątku, dlatego połączyłam te dwa tematy. Tak jak już tutaj informowałam, jeśli podlinkowany film służy do poszerzenia informacji o oferowanym przedmiocie np. znajdują się tam dodatkowe zdjęcia lub instrukcja złożenia, możesz umieścić go w opisie oferty.
Czy link z instrukcją montażu będzie aktywny i przekieruje do filmu czy kupujący będzie musział go skopiować?
@sasankayacht link nie będzie aktywny. Będzie można go skopiować i wkleić w przeglądarce.