Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ach, to okropne Allegro 🙂 Dlaczego kłamią?
@autoczesci1103 Czy te 39 ofert jest wystawionych w kategorii, w której wymagamy powiązania ofert z produktem?
@autoczesci1103 bo masz powiązania w tych kategoriach, w których nie jest to wymagane. Ja mam tak samo, procent dotyczy tylko tych kategorii, gdzie powiązanie jest wymagane. np. chemia samochodowa, i te statystyki mi się wyświetlają.
no fak są to czesci samochodowe w których wymagane jest 1% ale dopiero od 18 stycznia
@autoczesci1103 to powinno już pokazywać procenty w takiej sytuacji, u mnie jest tak:
Wymóg 1% od 18 sty.
W ostatnich 2 tygodniach - nie dodając żadnych aukcji - w tym samym miejscu miałam 3 różne informacje - raz 0%, raz 21%, potem 3%.
Odpowiedź w tej sprawie z Pomocy Allegro? - "wyczyść ciasteczka z komputeta"....
@Klocko-m-ania Sprawdź proszę, czy sytuacja jest analogiczna również na innych przeglądarkach, a jeśli to i czyszczenie ciastek nie pomoże, odpisz proszę na naszą wiadomość mailową w tej sprawie. Będziemy dalej sprawdzać, co się tutaj zadziało, ale potrzebujemy do tego pełnych informacji.