Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym coś potwierdzić... jak wyglądała wasza sprzedaż w ostatnich 2 tygodniach? Nie chodzi mi o konkretne dane ale o trendy.
Chodzi mi o to że razem z hurtowniami z którymi współpracuję od początku roku narzekamy na marne obroty (motoryzacja) ale dziwnym trafem od mniej więcej 1 marca do wczoraj sprzedaż wybiła mi dziurę w suficie i w 12 dni sprzedałem więcej niż średnio w 3 tygodnie, teraz znów dołek. Nie promuję ofert ani nie używam ADS-ów, nie mogę wymyślić przyczyny takiego skoku sprzedaży a oczywiście chciałbym utrzymać ten poziom.
Czy ktoś inny też tak ma? Jak wyglądała Twoja sprzedaż w ostatnim czasie?
Zdarzało mi się takie przypadki większej niż zwykle sprzedaży jak allegro robiło większe zmiany w serwisie ale to trwało zwykle 1-3 dni, a nie prawie 2 tygodnie.
@mix-mce Wypłaty, jak co miesiąc.
@fox_paws właśnie nie bo powtarzało by się to co miesiąc a wykresy sprzedaży (przynajmniej u mnie) są uśredniając - płaskie. Jak by nie pisać dat na wykresie to ciężko powiedzieć gdzie początek miesiąca a gdzie koniec.
Może pogoda... ostatnie 2 tygodnie to praktycznie wiosna a w sobotę ma u mnie śnieg nawalać.
U mnie jest podobnie tydzień bardzo słaby a n.p następny tydzień nie wyrabiam się z pakowaniem paczek 😅
@mix-mce tu się cuda dzieją, ja miałem fajny pierwszy tydzień, potem kicha, jeden dzień bez zamówień potem po kilka na godzinę 🙂 Nie przyzwyczajaj się, algorytmy szaleją 😄
@kostas11 tydzień temu w piątek miałem tyle roboty że nie wiedziałem w co ręce włożyć, jutro będę przysypiał przy komputerze.
@mix-mce Czekam na rachunek za ogrzewanie gazem, ale.. styczeń był ciepły, luty był ciepły, patrzę na licznik, więc kamień z serca spadł nawet jakby w marcu mróz przypiździł. Cóż, mamy takie czasy że w zimie nie można wydawać pieniędzy, by na wiosnę nie być bankrutem, chyba że lubisz w domu siedzieć w rękawiczkach.