Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
bo ? nie wiem co ... . Taką dzisiaj odczytałem wiadomość od .../na razie bez konkretów /
Produkt bez marki , mam go od bezpośredniego importera , który nadał mu EAN ,wszystko na legalu ...hmmm
@mdrogeria jeśli produkt jest prawidłowo połączony z katalogiem, to nie masz się czym martwić.
Jeśli chcesz, abym sprawdziła, o co tutaj może chodzić, podaj proszę numer oferty albo kod EAN.
@la_nika nie martwię się ,ale pierwszy raz się z takim czymś spotkałem pomimo sporego stażu , na razie cisza , dzięki za zainteresowanie .
@mdrogeria odpowiadając na Twoje pytanie: "Mam odłączyć ofertę od katalogu ...bo?"
Bo inaczej inny sprzedawca tego samego nie będzie Ci wdzięczny 😉 no wiesz nie łamiesz regulaminu wiec Cie nie zmusza ale jak odepniesz swoją oferte to zaskarbisz sobie wdzięczność innego sprzedawcy 🙂 hihi
Ja w wiadomości zwrotnej odpisałbym że jeśłi on odepnie swoją oferte to także bede wdzięczny 😉
@_Likos_ nie jestem zbyt wylewny , nie dążę do eskalacji , w takich sprawach staram się wprowadzić rozmówce tylko w lekkie zakłopotanie i przechodzę w tryb oczekiwania .
@mdrogeria ohh nie wiem czy to by była eskalacja? Być może byłby to sygnał że również masz dobre chęci do wyrażania wdzieczności 🙂
A tak poważnie. Bradziej chodziło mi o pokazanie rozmówcy absurdu takiej wiadomości, bo być może go nie dostrzega i dopiero kiedy znajdzie sie w odwrotnej sytuacji bedzie potrafił na nią spojrzeć z drugiej strony
@mdrogeria Ja bym się zapytał skąd ta prośba. Napisałbym że mam towar z legalnej dystrybucji i czy wystąpił jakiś problem z produktem aby go odpinać z katalogu, bo ta prośba bardzo mnie zaniepokoiła, a nie wiem o żadnych ograniczeniach w jego sprzedaży na Allegro.
Może wpisy w katalogu są błędne, może jakiś problem z produktem. Ja bym się spytał.