Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zależy nam na tym, aby jak najwięcej sprzedających mogło zaoferować kupującym darmowe dostawy w ramach Allegro Smart! Dlatego przekładamy zmianę warunków Allegro Smart! dla sprzedających na kontach firmowych – z 30 sierpnia na 25 października.
Masz więcej czasu na to, aby dostosować swoje oferty do nowych warunków Allegro Smart!
Od 25 października Smart! będą tylko te oferty, w których udostępnisz:
@FishBeat ależ to.genialne w swej prostocie. Tylko nie mogę tego zastosować u siebie, gdy średnia transakcji to 22 zł. w produktach za 5zl. Lub 9 zł. nie upchane kosztów Orlen paczki, ale już powyżej 40zl. Powinno się domknąć, chociaż tyle.
Fakt, masz tutaj rację, ale z tego co kojarzę to jak ktoś kupi produkt za 5zł, dobierze do 40zł żeby mieć smarta, potem zwraca wszystko za 35zł to i tak Tobie doliczają bezzwrotnej dopłaty za smarta kilka zł (nie mówiąc już o kosztach obsługi takiego zwrotu), na allegro nie opłaca się mieć już drobnicy (chyba, że w zestawach). Jak mam najtańsze produkty od 39,99zł i już mi się kalkuluje darmowa dostawa.
@mdrogeria mam mniej cenników ale widzę że pomału do danego cennika wszystko znika, im mniej form przesyłek w danym cenniku, tym Allegro to szybciej trawi