Masz więcej czasu, aby dostosować swoje oferty do nowych warunków Allegro Smart!

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Zależy nam na tym, aby jak najwięcej sprzedających mogło zaoferować kupującym darmowe dostawy w ramach Allegro Smart! Dlatego przekładamy zmianę warunków Allegro Smart! dla sprzedających na kontach firmowych – z 30 sierpnia na 25 października.
Co to dla Ciebie oznacza
Masz więcej czasu na to, aby dostosować swoje oferty do nowych warunków Allegro Smart!
Od 25 października Smart! będą tylko te oferty, w których udostępnisz:
- co najmniej 3 metody dostawy do punktów odbioru lub automatów paczkowych z listy metod kwalifikujących, w tym Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier) oraz
- co najmniej 2 metody dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@FishBeat ależ to.genialne w swej prostocie. Tylko nie mogę tego zastosować u siebie, gdy średnia transakcji to 22 zł. w produktach za 5zl. Lub 9 zł. nie upchane kosztów Orlen paczki, ale już powyżej 40zl. Powinno się domknąć, chociaż tyle.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Fakt, masz tutaj rację, ale z tego co kojarzę to jak ktoś kupi produkt za 5zł, dobierze do 40zł żeby mieć smarta, potem zwraca wszystko za 35zł to i tak Tobie doliczają bezzwrotnej dopłaty za smarta kilka zł (nie mówiąc już o kosztach obsługi takiego zwrotu), na allegro nie opłaca się mieć już drobnicy (chyba, że w zestawach). Jak mam najtańsze produkty od 39,99zł i już mi się kalkuluje darmowa dostawa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@mdrogeria mam mniej cenników ale widzę że pomału do danego cennika wszystko znika, im mniej form przesyłek w danym cenniku, tym Allegro to szybciej trawi
- « POPRZEDNIA
-
- 1
- 2
- NASTĘPNA »