Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miara "Szybka wysyłka" ocenia tak naprawdę pracę kurierów.
Dla nowicjuszy jedyną możliwością by mieć kontrolę nad tą miarą jest wyłączanie ogłoszeń poza godzinami odbioru paczek przez kurierów.
Czy ktoś zna inne sposoby?
Czy to prawda że korzystając z Allegro fulfilment można tę miarę mieć na max. punktów?
@klocki-omg-lol nic nie zrobisz , tak u mnie to wygląda , jedyna miara jaka ma wpływ na krechę to szybka wysyłka
Ok, w teorii zawsze będziesz mieć 0 punktów za tę miarę jeśli wszystkie zamówienia będą np o 20:00. Jeśli kurier nie odbierze paczki (z punktu albo adresu) przed 8 to punkty w dół.
@klocki-omg-lol tak , to samo przy wysyłkach , które realizujesz dłużej niż 1 dzień
Ktoś nie wiedział już jakie miary w jakości sprzedaży wymyślić, a że było za mało to ktoś wpadł na genialny pomysł że sprzedający ma ponosić odpowiedzialność za rejon kurierski do którego należy i za klientów dokonujących zakupy wieczorami...
A poważnie - to jak dla mnie promocja One Fulfilment... 🙂
@TechartGSM A poważnie - to jak dla mnie promocja One Fulfilment...
Bo tak właśnie jest.
@klocki-omg-lol Daj sobie spokój, nie masz żadnych szans. Ta miara bardziej zależy od tego, w jakich godzinach wpadają zamówienia, niż od tego, czy naprawdę szybko wysyłasz
Zgodnie z kilkoma odpowiedziami jak również z tym jaką informacje dostałem na czacie Allegro, ta miara daję przewagę tylko tym, którzy korzystają z One Fulfillment - czyli takie "zapłać by wygrać" w wydaniu ecommerce.
Ciekawe na ile jest to zgodne z prawem.