Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Miałem miesiac przerwy startuje od zera. Zrobiłem dwie aukcje, dalem wyróżnienie, wlączone ADS
Drugi dzien miną, w 1 ofercie 2 wyswietlenia, a w drugiej zero.
Dodam ze mam 200 zl nie opłacone zaległości ale to jest świeże nie ma informacji o wstrzymaniu sprzedaży przez to.
Co moze byc przyczyną?
Moim zdaniem aukcja jest na dobrym poziomie. A jakość sprzedaży dobry 130 pkt jak swieże konto.
Niewiele tego.
Niby tak, ale mam swój model. Nawet jesli mam jedna aukcje powinna sie wyświetlać
Z doświadczenia widzę, że świeże wystawienia nie mają klików przez kilka pierwsztch dni, nawet te, które później są hitem. Pewnie algorytm Allegro, nie bez argumentów
A w poradnikach mówią ze najważniejsze jest pierwsze 24 godziny, pożniej juz aukcja jest martwa...
Faktycznie z doświadczenia potwierdzam że pierwsze 24 h jest istotne i sporo osób ogląda to co jest świeżo wystawione . Możesz jeszcze spróbować (ja tak osobiście robię) i wystawić w licytacji od takiej ceny jak masz na kup teraz to jeszcze dojdzie Ci dobra widoczność na górze listy po czasie kończenia . Sprzedaż przez licytacje zwykle zaczyna się jak się aukcja kończy .