anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moja oferta nie jest widoczna w wyszukiwaniu

phunienartowicz
#7 Wielbiciel#

Cześć,

mam w swoim asortymencie taką ofertę: LEGO 6322501 5006171 THE UNITED TRINITY 14213405835 - Allegro.pl

Niestety nie trafia ona w ogóle do wyszukiwarki Allegro. Wpisywałem już "Lego United", "Lego 6322501", "Lego 5006171", "Lego Trinity"...

Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć mi dlaczego oferta nie wyszukuje się?

Jestem obecnie jedyną osobą, która na Allegro chce sprzedać ten zestaw, jednak jak go sprzedać jeśli nie da się go wyszukać ...

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

7YP6K
#13 Ambasador#

@phunienartowicz Dla allegro jest wszystko i tam ma być.

Na koncie firmowym domyślnie nie zobaczysz ofert, w których nie ma opcji wystawiania FV.

Przełącz na konto dla konsumenta to będą widoczne.

Screenshot_2.jpg

Były już podobne wątki na tym forum wystarczy poszukać.

oznacz moderatorów

phunienartowicz
#7 Wielbiciel#

Faktycznie, ale absurd. Czyli jeśli robię zakupy jako firma to allegro ukrywa przede mną oferty. Zdarzało mi się już kupować na firmę rzeczy bez faktury, bo przede wszystkim nie zawsze była w ogóle opcja żeby ktoś za to wystawił fakturę...

Po co takie rozwiązanie skoro z lewej strony podpowiada się filtr "Faktura VAT"... Sztab geniuszy pracuje nad tymi "udogodnieniami"...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@phunienartowicz w tej ofercie nie deklarujesz ,że wystawiasz FV dlatego zobaczysz ją tylko w widoku konsumenckim i zmień fotkę bo co zakończą ofertę i dostaniesz po jakości .

oznacz moderatorów