anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moja oferta została usunięta

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Hej, sprzedaje klucze do gry, NIE KONTA. 

A dostaje wiadomość że moja oferta zostaje usunięta przez to że sprzedaje konta. Gdzie tego nie zrobię. Pisałam z allegro na maila, napisałam że nie sprzedaje kont tylko klucze, nawet w opisie produktu jest napisane że otrzymujesz klucz do gry na steam. A allegro napisało na maila * nie wolno sprzedawać kont* i tak w kółko jak nawet tego nie robię. Pomóżcie ?

Dodam że mam ponad z 50 kluczy i nie mam co z nim zrobić więc chciałam sprzedać i czytałam w regulaminie że można.

Plus straciłam na tym z 20zł czy nawet więcej bo zawsze dawałam promo na te oferty i chyba nie odszykam kasy.

I straciłem allegro Smart przez 3/4 razy usunięta oferta, zmieniałam opis czy cenę wszysytko. Opis tutaj nic nie zmienia.  Czytałam też w mailu czy przywrócą ofertę to też nie dostałam odpowiedzi, tylko że sprzedaje konto i kropka GDZIE TEGO NIE ROBIE 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@ZaczarowanyOgon Proszę Cię poczekaj na wiadomość doradcy i kontynuuj korespondencję w zgłoszeniu 50423280.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Że mam czekać na odpowiedź na maila od was ?

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

No czekałem i dostałem wiadomość od was na maila ze sprzedaje konta i kropka. Nic więcej tam nie było. Gdzie ja wiem sam co sprzedaje i to nie są konta 😃 

Ale no dobra to poczekam na drugą wiadomość 😎

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Dobry, dostem odpowiedź że w opisie było napisane że konto. Gdzie takiej informacji nie było.

Tutaj ten opis, jedynie widzę o kluczach, a nie o kontach

Oferuję Inzoi – innowacyjną grę symulacyjną na platformę Steam, która pozwala tworzyć, zarządzać i rozwijać wirtualne życie postaci w unikalnym stylu!

Cechy gry:

✔ Realistyczna symulacja życia – buduj domy, rozwijaj umiejętności i relacje.

✔ Rozbudowana personalizacja – twórz unikalnych bohaterów i aranżuj ich otoczenie.

✔ Wciągający system rozgrywki – praca, hobby, codzienne wyzwania i emocje.

✔ Dostęp na Steam – wygodna aktywacja i gra na komputerze.

:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Natychmiastowa wysyłka po zakupie!

:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Bezpieczna transakcja – legalna i oryginalna licencja.

Kup teraz i stwórz swoje wymarzone wirtualne życie w Inzoi!

1. NIE JEST TO KONTO WSPÓŁDZIELONE!

2. Otrzymujesz klucze do gry.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@ZaczarowanyOgon  tutaj jak byk:

alll.png

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

O boże XDDDD 

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Chyba nie o to chodzi xD, a jak tak to lekka głupota w sumie. Ale robiłam inna ofertę bez tego * to nie konto * to dalej znikało i pisało że dlaczego sprzedaje konta gdzie tego nie robię. Ciekawie, ja dziś rano dostałam wiadomość że w opisie jest taka wiadomość i koniec. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@ZaczarowanyOgon  niestety sprawdzaniem opisu zajmują się boty, a one nie do końca "rozumieją" sens całego zdania😉 

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Może, ale maile chyba nie piszą boty 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Boty nie piszą, lecz wklejają gotowe formułki przygotowane przez programistów.  Nie zawsze to ma sens, nie zawsze to pasuje do sytuacji,  ale jest informacją że jest źle i trzeba poprawić.

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Aha okej rozumiem

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Tylko w tej sytuacji nie jest źle, 

Jest prosto napisane Dostajesz klucze do gry inzoi na steam. 

oznacz moderatorów

ZaczarowanyOgon
#7 Wielbiciel#

Też inna sprawa że miałem też opis bez tego i dalej usunięta oferta z powodu kont. Nie wiem co zrobić a na maila co chwilę to samo piszą o co inne osoby 

oznacz moderatorów