Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, sprzedaje klucze do gry, NIE KONTA.
A dostaje wiadomość że moja oferta zostaje usunięta przez to że sprzedaje konta. Gdzie tego nie zrobię. Pisałam z allegro na maila, napisałam że nie sprzedaje kont tylko klucze, nawet w opisie produktu jest napisane że otrzymujesz klucz do gry na steam. A allegro napisało na maila * nie wolno sprzedawać kont* i tak w kółko jak nawet tego nie robię. Pomóżcie ?
Dodam że mam ponad z 50 kluczy i nie mam co z nim zrobić więc chciałam sprzedać i czytałam w regulaminie że można.
Plus straciłam na tym z 20zł czy nawet więcej bo zawsze dawałam promo na te oferty i chyba nie odszykam kasy.
I straciłem allegro Smart przez 3/4 razy usunięta oferta, zmieniałam opis czy cenę wszysytko. Opis tutaj nic nie zmienia. Czytałam też w mailu czy przywrócą ofertę to też nie dostałam odpowiedzi, tylko że sprzedaje konto i kropka GDZIE TEGO NIE ROBIE
@ZaczarowanyOgon Proszę Cię poczekaj na wiadomość doradcy i kontynuuj korespondencję w zgłoszeniu 50423280.
Że mam czekać na odpowiedź na maila od was ?
No czekałem i dostałem wiadomość od was na maila ze sprzedaje konta i kropka. Nic więcej tam nie było. Gdzie ja wiem sam co sprzedaje i to nie są konta 😃
Ale no dobra to poczekam na drugą wiadomość 😎
Dobry, dostem odpowiedź że w opisie było napisane że konto. Gdzie takiej informacji nie było.
Tutaj ten opis, jedynie widzę o kluczach, a nie o kontach
Oferuję Inzoi – innowacyjną grę symulacyjną na platformę Steam, która pozwala tworzyć, zarządzać i rozwijać wirtualne życie postaci w unikalnym stylu!
Cechy gry:
✔ Realistyczna symulacja życia – buduj domy, rozwijaj umiejętności i relacje.
✔ Rozbudowana personalizacja – twórz unikalnych bohaterów i aranżuj ich otoczenie.
✔ Wciągający system rozgrywki – praca, hobby, codzienne wyzwania i emocje.
✔ Dostęp na Steam – wygodna aktywacja i gra na komputerze.
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Natychmiastowa wysyłka po zakupie!
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Bezpieczna transakcja – legalna i oryginalna licencja.
Kup teraz i stwórz swoje wymarzone wirtualne życie w Inzoi!
NIE JEST TO KONTO WSPÓŁDZIELONE!
Otrzymujesz klucze do gry.
@ZaczarowanyOgon tutaj jak byk:
O boże XDDDD
Chyba nie o to chodzi xD, a jak tak to lekka głupota w sumie. Ale robiłam inna ofertę bez tego * to nie konto * to dalej znikało i pisało że dlaczego sprzedaje konta gdzie tego nie robię. Ciekawie, ja dziś rano dostałam wiadomość że w opisie jest taka wiadomość i koniec.
@ZaczarowanyOgon niestety sprawdzaniem opisu zajmują się boty, a one nie do końca "rozumieją" sens całego zdania😉
Może, ale maile chyba nie piszą boty
Boty nie piszą, lecz wklejają gotowe formułki przygotowane przez programistów. Nie zawsze to ma sens, nie zawsze to pasuje do sytuacji, ale jest informacją że jest źle i trzeba poprawić.
Aha okej rozumiem
Tylko w tej sytuacji nie jest źle,
Jest prosto napisane Dostajesz klucze do gry inzoi na steam.
Też inna sprawa że miałem też opis bez tego i dalej usunięta oferta z powodu kont. Nie wiem co zrobić a na maila co chwilę to samo piszą o co inne osoby