Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Pytanie dotyczy monitoringu DHL. Syn został dotkliwie pobity w pobliżu paczkomatu DHL, widziałam, że są tam kamery, które mogą ten teren i moment uchwycić. W związku z tym mam pytanie jak się dowiedzieć, czy takie nagranie z tego momentu istnieje i w tym konkretnym miejscu? Jak długo przechowują nagrania? Jest dla mnie jasne, że mi go nieudostepnią ale chodzi głównie o to żeby zabezpieczyli to nagranie jeśli istnieje. Wiem, że szkoła kieruje sprawę do sądu ale przydałby się konkretny dowód.
Próbowałam się skontaktować z biurem obsługi DHL ale niestety jest automat i nie mogę porozmawiać z konsultantem.
@piomo2010 jeśli to automat DHL to tylko przedstawiciele tej firmy będą w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania. My jako Allegro nie posiadamy takich informacji, ale życzymy synowi szybkiego powrotu do zdrowia.
Jeśli odpowiada ci bot (automat?), trzeba mu na każde pytanie odpowiadać "chcę rozmawiać z konsultantem"
Policja powinna wystąpić o udostępnienie nagrań z monitoringu.
Ewentualnie napisz na pl.automat.paczkowy@dhl.com, powinni przekierować sprawę do właściwej spółki (raczej będzie do Deutsche Post).
DHL to zaś firma parasolowa. Oni użyczają swojej nazwy i loga pozostałym spółkom z grupy DHL (w Polsce jest 9 osobnych spółek DHL (8 działających) oraz 2 fundacje).
ps. Wszystkie spółki DHL w Polsce są sobie równe. DHL nie jest spółką nadrzędną.