anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Monitoring DHL

piomo2010
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Pytanie dotyczy monitoringu DHL. Syn został dotkliwie pobity w pobliżu paczkomatu DHL, widziałam, że są tam kamery, które mogą ten teren i moment uchwycić. W związku z tym mam pytanie jak się dowiedzieć, czy takie nagranie z tego momentu istnieje i w tym konkretnym miejscu? Jak długo przechowują nagrania? Jest dla mnie jasne, że mi go nieudostepnią ale chodzi głównie o to żeby zabezpieczyli to nagranie jeśli istnieje. Wiem, że szkoła kieruje sprawę do sądu ale przydałby się konkretny dowód.

Próbowałam się skontaktować z biurem obsługi DHL ale niestety jest automat i nie mogę porozmawiać z konsultantem.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@piomo2010 jeśli to automat DHL to tylko przedstawiciele tej firmy będą w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania. My jako Allegro nie posiadamy takich informacji, ale życzymy synowi szybkiego powrotu do zdrowia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zeStryszka
#9 Pomysłodawca#

Jeśli odpowiada ci bot (automat?), trzeba mu na każde pytanie odpowiadać "chcę  rozmawiać z konsultantem"

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@piomo2010 

Policja powinna wystąpić o udostępnienie nagrań z monitoringu.
Ewentualnie napisz na pl.automat.paczkowy@dhl.com, powinni przekierować sprawę do właściwej spółki (raczej będzie do Deutsche Post).

DHL to zaś firma parasolowa. Oni użyczają swojej nazwy i loga pozostałym spółkom z grupy DHL (w Polsce jest 9 osobnych spółek DHL (8 działających) oraz 2 fundacje).

ps. Wszystkie spółki DHL w Polsce są sobie równe. DHL nie jest spółką nadrzędną.

oznacz moderatorów