Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ciekawa opcja, rozładuje trochu paczkomaty 🙂
Jako InPost każdego dnia myślimy o tym, jak jeszcze bardziej usprawnić proces dostaw i zwiększyć wydajność operacyjną, dbając jednocześnie o wygodę naszych klientów. Tak zrodziła się Multiskrytka– najnowsza funkcjonalność Paczkomatów 24/7, dzięki której Twoi Klienci nie będą musieli tracić czasu na odbieranie każdej przesyłki z osobna.
Rozwiązanie w pełnym wymiarze startuje w maju, ale już teraz uruchomiliśmy pilotażowy program – opcja Multiskrytki jest już dostępna w wybranych Paczkomatach!
@kostas11 Zgadzam się, ale przeniosłam temat we właściwe miejsce, czyli Zaawansowanych Sprzedających 🙂
@_HolaOla_ ale to jest dla kupujących co by nie byli zaskoczeni że maja kilka paczek w jednej skrytce 🙂 , my jako sprzedawcy nie mamy na to wpływu 🙂
@kostas11 Niegłupie. Niektórzy widzę wklepują i wklepują bo mają kilka paczek do odbioru. I tak obserwuję, że aplikacja jakoś słabo się przyjęła. Ludzie w słońcu jakiś taniec odprawiają przed paczkomatem żeby odczytać kod, chowają się za paczkomat , przybliżają telefon, oddalają 🤣 Nie wiem czemu skoro wszędzie są informacje że można sobie ułatwić i nie dotykać prawie niczego.
A w jaki sposób to wyłączyć? Nie jest to dla mnie komfortowe rozwiązanie, wcześniej miałem możliwość odbioru kilku paczek przez kilka dni, teraz muszę odebrać je wszystkie równocześnie, a paczek może być wiele, nie mam jak się potem zabrać, a paczkomat mam blisko domu, zatem ponawiając pytanie, w jaki sposób to wyłączyć?
W sumie to jest raczej opcja dla kurierów Death Stranding lub osób z autkiem,
bez autka (lub bez dziecka w pojemniku) nie podchodź 🙂
Mi opcja się ogólnie podoba bo i tak odbierałem wszystkie paczki jednocześnie ale:
- jak są 2 paczki w jednej skrytce to przychodzi kod odbioru na 2 paczki i na każdą osobno, jak odbiera się przez aplikacje bezdotykowo to wtedy jedna paczka ma status odebranej a druga nieodebranej bo aplikacja tego nie rozumie. Niby mały problem, ale co chwila są powiadomienia o nieodebranej paczce...
- faktycznie jak ktoś ma kilka dużych paczek albo ciężkich to może być to uciążliwe
@-ModnyZakatek-: jak odbiera się przez aplikacje bezdotykowo to wtedy jedna paczka ma status odebranej a druga nieodebranej bo aplikacja tego nie rozumie.
LOL? Serio? Nieogarnięte jakieś, trzeba to zgłosić, bo wychodzi potem badziew 😮
Serio, pierwszy raz miałem multiskrytkę i już problem był, powiadomienia, maile itp że paczki nie odebrałem