anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadaj pracownikowi wybrane uprawnienia do obsługi konta Allegro

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

Już od 14.12. 2020 r. możecie nadawać pracownikom dostęp do wybranych zakładek, a nie całego konta Allegro.  Wiemy, że na takie ułatwienie czekaliście od lat, dlatego cieszymy się, że mogliśmy Wam je udostępnić.

Uprawnienia nadacie, zmienicie lub usuniecie w zakładce Uprawnienia do konta, jeśli macie aktywny abonament

pasted image 0.png

Wybierzcie i udostępnijcie zakładki do: 

• Zarządzania ofertami (formularz wystawiania oraz zakładka Moje oferty); 
  • Obsługi zamówień (zakładka Zamówienia).

Dzięki temu Wasi pracownicy będą mogli wykonać czynności związane ze sprzedażą, ale nie będą mieć dostępu do wszystkich informacji zawartych na Waszych kontach.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

myslenie-szkodzi
#12 Orędownik#

@nat_not przydałoby się osobne uprawnienie do wykonywania zwrotów z Allegro Finanse

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@myslenie-szkodzi Dziękuję za cenną sugestię 👍 Nie wykluczamy, że w przyszłości będzie.

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

devangari-art-pl
#7 Wielbiciel#

Super funkcjonalność! Ja bym dodała opcję obsługi wiadomości, ponieważ nie można obecnie przekierować wiadomości z dyskusji czy z centrum wiadomości na innego maila niż ten do logowania (na który przychodzą faktury i inne informacje, którymi nie chcę się dzielić np. z pracownikiem). Dodatkowo rozwiązałoby to problem spadku statystyk Super Sprzedawców podczas ich urlopów. Można dać uprawnienia tymczasowo choćby znajomemu, który akurat nie ma urlopu, a nie będzie miał też podglądu w finanse, statystyki itp.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@devangari-art-pl Dziękujemy za podzielenie się pomysłem.

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

AndreGoods
#9 Pomysłodawca#

Dla mnie też istotna sprawa powiedzmy zatrudnię kilka osób i chciał bym monitorować ich pracę.

Jak sprawdzić w prosty sposób ile dany pracownik w ciągu 1 dnia wystawił ofert? Wiem że można to  obliczyć, ale chciał bym mieć wgląd natychmiastowy bez szukania i liczenia produktów. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AndreGoods Zachęcam do zgłoszenia pomysłu na takie usprawnienie tutaj

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów