Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiem, że w paczkomacie mogę nadać tylko te paczki z etykietą na nadanie w paczkomacie. Do odbioru przez kuriera natomiast przekazuję paczki z odbiorem przez kuriera, nadaniem w POP czy nadaniem w paczkomacie - wszystkie kurier zeskanuje jak ma zlecenie. Co jeśli zrobiłem etykietę na odbiór przez kuriera, a nadam w POP (paczkopunkt) bez problemu mi zeskanują?
@ForBajk, zadeklarowana forma nadania jest wiążąca. W takim przypadku przesyłki nie nadasz w paczkomacie.
@ForBajk technicznie nie możesz nadać paczki zleconej na kuriera w paczkomacie czy punkcie, a praktycznie jeśli masz kontakt z kurierem i obsługa POP jest też do dogadania to możesz zostawić paczkę w POP i kurier odbierze jak od Ciebie.
Ja tak dawniej robiłem jak kurier nie zdążył przyjechać przed zamknięciem, zanosiłem do POP i kurier sobie odbierał wieczorem.
Nie powinno być problemu. Na lokalnym nie mam możliwości wyboru POPu, więc wybieram paczkomat, a potem i tak nadaję w punkcie. Bez problemu przechodzi. Problem jest tylko gdy paczkę z innym punktem nadania chcesz nadać w paczkomacie, wtedy trzeba dzwonić i zmieniać. Zawsze możesz zadzwonić na infolinię i dopytać, mnie o tym właśnie tam powiedzieli. Tylko nie pisz tu, bo ten doradzca inpostu zna tylko jedną odpowiedź "powinno się nadawać tam gdzie jest wydrukowane na etykiecie" co z realem ma mało wspólnego...