anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłka InPost. Nieodebranie nadanej terminowo paczki przez kuriera InPost dn. 31.12.

SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Wysłałam 4 paczki we wtorek 31.12.2024. Trzy z nich umieściłam w paczkomacie o 9.01-9.02, jedną ok. 14.00. Żadna z nich nie została odebrana przez kuriera do dzisiaj do 10.52. Klientki grzecznie czekają i raczej nie wpłynie to na wystawienie oceny przez nie, a co z oceną Allegro? Będziecie to liczyć? Ktoś coś pisał, ale nie pamiętam, czy tu, czy na innym forum, że paczki wsyłane 31 stycznia nie będą liczyć się do średniej. Jak to faktycznie wygląda? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@SilverLadyAnna Czy minął już czas nadania tych paczek widoczny w zamówieniach? Kiedy zamówienia będą oznaczone jako opóźnione, proszę o ponowny kontakt. Wykuczymy je ze statystyk Jakości sprzedaży.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#11 Animator#

@nat_not  w innym wątku pisaliście, że paczki z 31 będą wykluczane z automatu, a tutaj piszesz, że trzeba zgłosić...no to jak to jest?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lewgorzkowski Wiążąca jest informacja, którą podała Ola tutaj. Nie musicie zgłaszać tych zamówień. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@nat_not A co z moim zgłoszeniem 48330369 dotyczącym nieodebrania przez kuriera InPost kilkudziesięciu przesyłek w poniedziałek?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws Dostałeś odpowiedź, że konsultantka konsultuje tę sprawę. Wkrótce otrzymasz kolejną wiadomość.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SilverLadyAnna
#10 Popularyzator#

Moje klientki mają je już oznaczone w swoich zamówieniach jako opóźnione.  Sprawa dotyczy 4 zamówień:  1322874819215615439154 16357495977 14443731497

Wszystkie zostały odebrane przez kuriera dopiero dzisiaj o 12.12. 

oznacz moderatorów