Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie, czy tylko ja mam kłopot z nadaniem paczki UPS w paczkomatach Allegro? Do tej pory to działało a ostatnio mimo że wybieram "bez podjazdu kuriera" przy generowaniu etykiety. Podjazd kuriera u mnie nie wchodzi w grę. W żabce nie da się tego nadać. Zostają mi tylko Access Pointy UPS?
@e-hobbystore Weryfikuję tę sprawę.
@e-hobbystore Przesyłki UPS możesz nadać w punkach UPS lub zamówić podjazd kuriera. Nie ma dostępnej innej opcji.
Ale całkiem niedawno można było wysyłać z paczkomatów Allegro. Czemu nie mamy informacji, że coś się zmieniło?
@e-hobbystore Przykro mi, ale nie mam takich informacji. Wg tego artykułu wysyłanie przez automaty jest niemożliwe i nie jest to zmiana.
"Kurierowi podczas odbioru możesz przekazać także przesyłki, które nadajesz innymi metodami dostawy UPS oraz metodą Allegro One (Punkt, Box) w ramach Allegro Delivery."
@e-hobbystore UPS obsługuje łony i te nadasz w automacie , ale UPS jako sam w sobie kurier nie posiada automatów tylko punkty AP
@mdrogeria był moment że zielone automaty przyjmowały etykiety Allegro Kurier UPS 😄 pewnie się połapali i zablokowali 😄