Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WITAM SERDECZNIE .
OD JAKIEGOS CZASU MAM PROBLEM MEGA Z NADAWANIEM PACZEK POPRZEZ ALLERO W ZAMOWIENIACH .
MAM UMOWE INPOST KTORA JEST PODPIETA DO ALLEGRO
WCHODZE W ZAMOWIENIA , NADAJ PACZKE I WYSKAKUJE KOMUNIKAT "BRAK AKTYWNEJ UMOWY Z INPOST , SKONTAKTUJ SIE Z PRZEWOŹNIKIEM " UMOWA JEST AKTYWNA NA 100% ORAZ DODANA JUZ KTORYS RAZ Z RZEDU , KLUCZE TE API ROWNIEZ BYLY USUWANE DODAWANE NIC NIE POMOGŁO ...
DODATKOWO JEZELI WCHODZE W MENAGER PACZEK INPOST TO NIE DZIALA WGL "IMPORTUJ ALLEGRO" NIC SIE NIE CHCE ZIMPORTOWAĆ ..
BARDZO PROSZE O PILNA POMOC MEGA MI TO PRACE UTRUDNIA , DZIĘKUJE SLICZNIE
A przez MP idzie? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nie idzie, bo loguje do menadzera paczkomatów a on paczkomatów nie ma.
A dziewczynki, skoro są wywołane, proszę o potwierdzenie że na umowach własnych z WzA już nie idzie. Dzięki
menager inpost to menager paczkomatów ? nie wydaje mi sie zeby tak było mozna tam nadawac paczki zwykle jak i paczkomaty
@serwis-texas można na umowie własnej nadać przesyłki InPost w Wysyłam z Allegro.
@M0T0MASTER czy możesz napisać, co konkretnie odpowiedział przewoźnik?
Podaj proszę przykładowy numer zamówienia przy którym występuje ten problem, a także zrzut ekranu z Wysyłam z Allegro z dodaną umową InPost.
numer zamowienia przykłądowy 15412121473
@M0T0MASTER dziękuję za odpowiedź.
W swoich ofertach udostępniasz metody dostawy Kurier InPost oraz Kurier InPost pobranie, które sa rozliczane bezpośrednio z przewoźnikeim.
Takich przesyłek od 26 września br. nie nadasz w Wysyłam z Allegro, dlatego warto, abyś dzisiaj zmienił cennik dostaw i wybrał metody dostawy Ofertay specjalnej Allegro - InPost, czyli:
Natomiast to będzie obowiązywać od 26 wrzesnia, daję znac już teraz.
Jeśli chodzi o obecnie wystepujące problemy, to czy podczas nadawanie przesyłek wybierasz odpowiednią umowę własną InPost?
Oraz jeszcze raz poproszę o informację, co konkretnie odpowiedział przewoźnik?
tak automatycznie wybiera mi umowę własna, a co ciekawe kiedys wlasnie mogłem tutaj je wybierac i zmieniac( tam gdzie zaznaczyłem myszką ) a teraz nie ma takiej opcji wgl :
@M0T0MASTER ok, a czy możesz napisać co InPost odpowiedział?
Poprosiłam zespół zajmujący się Wysyłam z Allegro o sprawdzenie co może powodować problem, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
inpost wysyła mnie do allegro wedlug nich umowa jest aktywna wszystko działa bo poza allegro moge normalnie paczki nadawac w menager ..
@M0T0MASTER otrzymałam odpowiedź, że nie możesz przełączyć się na inną umowę, ponieważ masz dodaną tylko jedną umowę InPost. Komunikat jaki otrzymujesz (o niekatywnej umowie) pochodzi od przewoźnika, więc nie jesteśmy w stanie tego wyjasnić, może to zrobić InPost.
W takiej sytuacji powinieneś usunąć lub edytować dodaną w narzedziu umowę i podać nowy token do API InPost, który będzie działał.
witam panią . robiłem to dziesiątki razy 🙂
wczesniej umów była masa do wyboru (gdzie dodałem od poczatku tylko dpd i inpost po jednej ) teraz dpd nadaje bez problemu )
Mogę zobaczyć ten screen?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
nie idzie nic ...
@M0T0MASTER Czy zgodnie z komunikatem - kontaktowałeś się z InPostem w sprawie swojej umowy? Jeśli nie, zrób to teraz.
Czy na pewno logujesz się do Managera Paczek InPost danymi konta Allegro, na którym są zamówienia gotowe do importu?
oczywiscie . inpost mnie odsyła do allegro ...
tak menager sam sie loguje wciskam ikonke zaloguj przez allegro i sie loguje
Pisze tylko żeby mi ślad pozostał.
Jutro zrobię Ci screeny.
jakies pomysły ? 🙂