anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

RED
#21 Demiurg#

Właśnie wznawiałem zakończoną ofertę

System allegro wciąż sugerował, że mogę naruszać prawa firm trzecich

po 15 minutach doszedłem, że wystawiając adapter bluetooth nie mogę napisać z system

operacyjnym działa

Adapter Bluetooth Asus narusza prawa firmy Microsoft

te dwa słowa nie mogą istnieć naraz w jednej ofercie

i tak kupujący nie dowie się, że adapter działa na win 7 8 10 a nie działa na win xp i 98

nadgorliwość allegro po zmianach jest gorsza od faszyzmu ~!

Kto powiedział, że: nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ?.

Autorem stwierdzenia "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" jest Magdalena Kordel.

Wyjaśnienie:

Nadgorliwość, rozumiana jako przesadne zaangażowanie w jakieś działania, prowadzi do fanatyzmu i zaślepienia, co ogranicza zdolność racjonalnego myślenia. W tym kontekście, powiedzenie daje do zrozumienia, że nadgorliwość jest bardziej niebezpieczna niż ideologie, które są powszechnie uznawane za złe, jak faszyzm.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

To zmierza do tego że roboty przejma władzę nad ludźmi.😫

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

i będzie bunt maszyn!

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@LEW433 żeby przejęli to trzeba dać im dostęp i upoważnienia jak na allegro, a co najgorsze allegro idzie w te stronę i myśli że na tym zaoszczędzi 😞 coraz więcej problemów zaczynają stwarzać boty w dyskusjach, rozmowach, łączeniu ofert, przenoszeniu itp. a potem my się odwołujemy i piszemy i odpowiedzi mamy po kilku dniach bo mają tyle zgłoszeń i reklamacji 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

BOTy przejmą nasze życie nie tylko tu na Allegro, ludzie sami oddadzą im władzę, Teraz już są takie które się uczą, nazywają to sztuczną inteligencją, wszystko będzie sztuczne a ludzie niewolnikami robotów.

oznacz moderatorów