Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Właśnie wznawiałem zakończoną ofertę
System allegro wciąż sugerował, że mogę naruszać prawa firm trzecich
po 15 minutach doszedłem, że wystawiając adapter bluetooth nie mogę napisać z system
operacyjnym działa
Adapter Bluetooth Asus narusza prawa firmy Microsoft
te dwa słowa nie mogą istnieć naraz w jednej ofercie
i tak kupujący nie dowie się, że adapter działa na win 7 8 10 a nie działa na win xp i 98
Kto powiedział, że: nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ?.
Autorem stwierdzenia "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" jest Magdalena Kordel.
Wyjaśnienie:
Nadgorliwość, rozumiana jako przesadne zaangażowanie w jakieś działania, prowadzi do fanatyzmu i zaślepienia, co ogranicza zdolność racjonalnego myślenia. W tym kontekście, powiedzenie daje do zrozumienia, że nadgorliwość jest bardziej niebezpieczna niż ideologie, które są powszechnie uznawane za złe, jak faszyzm.
To zmierza do tego że roboty przejma władzę nad ludźmi.😫
i będzie bunt maszyn!
@LEW433 żeby przejęli to trzeba dać im dostęp i upoważnienia jak na allegro, a co najgorsze allegro idzie w te stronę i myśli że na tym zaoszczędzi 😞 coraz więcej problemów zaczynają stwarzać boty w dyskusjach, rozmowach, łączeniu ofert, przenoszeniu itp. a potem my się odwołujemy i piszemy i odpowiedzi mamy po kilku dniach bo mają tyle zgłoszeń i reklamacji 😞
BOTy przejmą nasze życie nie tylko tu na Allegro, ludzie sami oddadzą im władzę, Teraz już są takie które się uczą, nazywają to sztuczną inteligencją, wszystko będzie sztuczne a ludzie niewolnikami robotów.