Witam,
Proszę o pomoc, Allegro naliczyło nam 5x 121,14 za standardowe paczki - ubrania (czapki, skarpetki, ubranka dla niemowląt...)
Czy można się jakoś bronić? Wysyłamy dużo ubrań każdego dnia i jeśli chcę wyłączyć DPD, pojawia się kolejny problem z programem Smart. To nie jest normalne.
Dziekuje za pomoc
Nesložila jsem reklamaci, napsala jen dotaz, jak CZ DPD eviduje naše balíky, a pokud dostanu potvrzení, že v ČR byly standartní, a PL si změnilo tyto balíčky na atyp, podáme stížnost na nekalé praktiky. Jak jsem již psala, v CZ skupině podnikatelů se toto řeší, postižených je více. A všichni mají částky odečtene ve stejný den 10.3.2026 a za prosinec 2025.
Dobrý den, připojujeme se ke stížnosti jelikož jsme stejným přišli o tisíce zlotých za nestandardní balíky dpd 10.3.2026 takže totožná situace u všech. Psal jsem na podporu Allegro o okamžité vyřešení. Čekám na reakci. Díky Jakub Hajicek
@Kafeservis Napisałem już do Allegro i otrzymałem odpowiedź taką jak w poście, który wcześniej udostępniłem (napisali, że mogą potrącać opłaty bez przedstawiania dowodów i Allegro nie chce dalej wspierać w tej sprawie). Jeśli Allegro udzieli Ci innej odpowiedzi, napisz proszę tutaj, żeby inni też mogli się z nią zapoznać. Dzięki.
Bohužel budu muset zítra předat celou situaci vaši advokátní společnosti pro podání žaloby na Allegro. Poradím se s právníky jestli budeme navrhovat žalobu nebo budeme kontaktovat Policii. Budu informovat dále v této skupině. Pokud má někdo stejný problém jako my že mu 10.3.2026 bylo na účtováno několik poplatku za 121 zl. tak můžeme uskutečnit hromadnou žalobu.
Jenom pro upřesnění, posíláme přes Allegro stále stejné balíky posledních 24 měsíců. Tzn. krabice s pevnýma stranama o rozměru 30x20x20 cm o váze 1-4 kg. Nikdy za posledních 24 měsíců nám nebyl tento poplatek na účtu mám. Pouze v den 10.3.2026.
@Tulimi ráda bych se připojila do CZ skupiny podnikatelů, kde se tento problém řeší, abych mohla sledovat nové informace a vývoj ohledně těchto neodůvodněných poplatků od DPD v Polsku.
Můžete mě prosím do skupiny přidat, nebo mi poslat odkaz pro připojení? Pokud je skupina uzavřená, můžete mi prosím poslat pozvánku na e-mail mini.home.mart.99@gmail.com?
Opravdu bych si moc přála získat své peníze zpět.
Moc děkuji za pomoc. 🙏
Nadane bylo w Czechach. Juz podeslalam email. Sa juz takie informacje, ze Czeskie paczki ok a PL DPD sobie dodatkowo chce koszt 😞
@Tulimi Ahoj. Mohu se připojit do skupiny v České republice? Momentálně mám velké obavy o vysokou částku strženou z mého účtu a nevím, kde mimo tuto skupinu najít informace nebo způsoby, jak peníze získat zpět.
Zmínili možnost získání této platby zpět od DPD v Polsku? Také posílám balíčky z Česka a už mi bylo strženo tisíce PLN.
Mohl bys mi prosím sdělit, na jakou e-mailovou adresu jsi posílal reklamaci DPD? Rád bych tam také poslal svou.
Děkuji
napsali jsme na "info@dpd.cz" <info@dpd.cz>, čekám na odpověd, stejně tak i na allegro, to předalo info dopravci...
@Tulimi Cześć. Czy mogę dołączyć do grupy w Czechach? Obecnie bardzo martwię się o dużą kwotę potrąconą z mojego konta i nie wiem, gdzie mogę znaleźć informacje lub sposoby na odzyskanie pieniędzy poza miejscem
Czy wspomnieli o możliwości odzyskania tej opłaty od DPD w Polsce? Ja również wysyłam paczki z Czech i potrącono mi już tysiące PLN.
Czy mógłbyś mi podać, na który adres e-mail wysłałeś reklamację do DPD? Chciałbym również wysłać tam swoją
Třeba tato : https://www.facebook.com/groups/1257981360919455/