anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagły spadek sprzedaży

best_produkt
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry. Od wczoraj sprzedaż siadła mi drastycznie, dzisiaj miałem tylko dwie przesyłki do wysłania. Na jutro mam jedną o wartości 4zl. Czy ma ktoś podobnie czy tylko ja padłem ofiarą jakiegoś algorytmu albo po prostu ludzie przestali robić zakupy? Wczoraj też wzrósł mi poziom jakości z dobry na super+ czy może to być też tego przyczyna?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

fox_paws
#13 Ambasador#

Nie przestali. Teraz kupują tylko u tych, u których Allegro chce sprzedawać

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@best_produkt zerknij na krzywą jakosci , czy nic tam się nie dzieje 

oznacz moderatorów

appleofsodom
#9 Pomysłodawca#

mam absolutnie to samo! dzisiaj rano dostałem super sprzedawcę i od tego czasu cisza - zero sprzedaży... o co tu chodzi?!

oznacz moderatorów

appleofsodom
#9 Pomysłodawca#

daj znać jak to się wyjaśniło u Ciebie

oznacz moderatorów

best_produkt
#9 Pomysłodawca#

Po jakimś czasie sprzedaż się poprawiła, ale teraz jak dostałem w bonusie 700zł na promowanie ofert to nagle sprzedaż spadła do 3-4 dziennie, nie wiem czy to przypadek czy po prostu zbiegło się to z tym że byłem tydzień na urlopie 😞  Przenoszę już część ofert na portal na O i tam jest jakaś sprzedaż, może nie duża ale zawsze coś.

oznacz moderatorów

Starkrak
#10 Popularyzator#

Na allegro sprzedaż spada a na innych platformach rośnie. Wielu "niemiło" potraktowanych przez allegro sprzedawców przeniosło się na alternatywne platformy. Dlatego inne portale zaczynają posiadać większą różnorodność towaru niż allegro i przyciągają tym klientów. 

oznacz moderatorów