Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o wyjaśnienie powyższej kwestii.
Jeśli w danej ofercie osoba X dokona zakupu - rozumiem, że zostanie naliczona dodatkowa opłata 1 zł.
Czy jeśli następnie osoba Y dokona zakupu w tej samej ofercie - również zostanie naliczona ta złotówka, czy dotyczy to wyłącznie pierwszego jakiegokolwiek zakupu w danej ofercie.
dobrze że o tym mówią!
No to od listopada kupujących znowu czekają podwyżki cen. Może ktoś mi powiedzieć czy jeden abonament działa na dwóch kontach jeśli są one połączone? (nie mogę znaleźć nic na ten temat).
Na każdym koncie musi być wykupiony abonament.
niestety, abonament ma być wykupiony na każdym koncie.
Witam
To już jest ku......
Znowu WAM mało, jeszcze sie nachapać ? co jeśli ktoś sprzedaje coś za 5 zł to jest 20 % opłat bez prowizji !!!!
Ciągle wam mało mało mało a nażryjcie się.
Chyba wam abonamenciki
@mrpartner allegro przeprowadziło badania i stwierdziło, że im to się bardziej opłaca 😂
Poczytaj sobie inne gorzkie żale
koszty ... koszty .... koszty .... nie tylko nam spędzają sen z powiek , allegro również
dlaczego doliczają 1 zł, można doliczyć 5zł albo 10zł czy to coś by zmieniło? Jak klient ma kupić na allegro to kupi.
@majster_man nie wywołuj wilka z lasu ....🐺
Ciekawie by było jakby złapali się na 50% nowego podatku od nadzwyczajnych zysków proponowanych przez Pis ;D
Czego im szczerze życzę!
Nie koniecznie, ja już wolę bezpośrednio
Tak, tak ... Trzeba łatać czymś budżet skoro na lokalnie same przekręty i ludzie grube pieniądze z programu ochrony kupujących dostają. A oni? Po sądach kilka lat żeby odzyskać cokolwiek jeśli w ogóle. Już firmy windykacyjne długów z Allegro nie chcą skupować bo tego za dużo i nie można ich wyegzekwować. Kolejny haracz pokrył się z flagową reklamą w TV o nowej formie zwrotu gotówki za zakupy u nich... Dziwna sprawa... Pewnie przypadek... W zeszłym roku ponad 6k mi zwrócili za dwa telefony zakupione na lokalnie od starych użytkowników z pozytywnymi ocenami. I żadne to okazje nie były lecz normalna cena. Na policji oczywiście umożono śledztwa więc czymś trzeba pokryć takie wydatki . A ile jest takich oszukanych osób co trzeba później pokryć wszystkie koszta i oddać pieniądze? Bardzo dużo.
Biedne allegro, niech zrobią zrzutkę
Badania sprowadzają się do metody jak tu wyr#chac sprzedających aby nie zauważyli lub przekonac ich że dymamy ich dla ich dobra
Ciekawe kiedy za nie wyróżnione oferty opłata 20 zł plus 20 % prowizji.
Jak mnie te allegro w ku...
Zmusili wszystkich by wykupili abonament
Syndrom gotującej się żaby polega na tym, że warunki, w których jesteśmy, stopniowo zmieniają się na coraz gorsze, a my się do nich przyzwyczajamy. Aż do momentu, kiedy może się okazać, że jesteśmy już tak zmęczeni ich znoszeniem, że nie mamy nawet zasobów, by się z nich wyrwać.
@mrpartner napisał(a):
Ciekawe kiedy za nie wyróżnione oferty opłata 20 zł plus 20 % prowizji.
Jak mnie te allegro w ku...
Zmusili wszystkich by wykupili abonament
Ale po co podnosić cenę wyróżnienia? Wystarczy podnieść prowizję od sprzedaży w ofercie wyróżnionej co allegro już kilka razy zrobiło.
Bo tutaj obowiązuje cenzura i ja dostałem bana na 3 dni za wpisy które są niewygodne dla alledno.