Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Dostałam -80 punktów, bo powiązali najprawdopodobniej po IP, że mój znajomy zrobił u nas zakup. Zagrozili mi zawieszeniem konta. Czy w takim razie serio żaden pracownik, znajomy, rodzina nie może robić zakupów u nas? Czy takie powiązanie kont jest ogólnie normalne? Inaczej się nazywa, zamówił na swoje dane - nie jest naszym pracownikiem. Czy w takim razie wszystkim swoim znajomym, rodzinie mam powiedzieć, że mają robić zakupy u nas tylko za pośrednictwem konkurencyjnego portalu? Bo nie mam możliwości sprzedaży osobistej ( mam tylko wpis do sanepidu). Robi pełno zakupów, nie tylko ode mnie, płaci smart, a tu nagle groźby. W ten sposób to naprawdę człowiek jest niechęcony do robienia zakupów, straciłam stałego klienta. Prowadzę firmę od 2 lat ponad, a jego zamówienie było pierwsze od roku bodajże i akurat było najtaniej dla niego.
@Healthtree_shop Proszę, w celu wyjaśnienia tej sytuacji, skontaktuj się z nami przez formularz.
@Healthtree_shop korzystacie z jednego komputera a do tego abyś mu coś sprzedał potrzebujecie allegro? Poważnie? xD
Z jednego komputera? 🙂 wystarczy ta sama sieć wifi. Allegro już mi odpowiedziało, że pracownik, który zamówi nawet z tego samego wifi nie może kupować ode mnie z konta, mimo że nie mogę sprzedać nic mu osobiście ze względu na kontrolę sanepidu... A pilnuję przepisów, nie mam strony internetowej. Według Allegro pracownicy, współpracownicy, rodzina nie może kupować nic, inaczej dostanę blokadę konta.
Tak się składa, że nawet jeżeli wyjadę na wakacje, to nie mogę nic kupić u siebie jak mi się skończy jakiś produkt, którego potrzebuję. I tak, uważam, że to jest chore, ponieważ zakup wydarzył się jednorazowo, bez celu generowania sztucznej opinii, czy napędzania sprzedaży. Ot, potrzebował jednej odzywki.
A wystarczyłoby wykluczyć takie zakupy z jakości sprzedaży i niech kupuje kto chce, ile chce, od kogo chce ... ale nieee, Allegro dzielnie walczy z problemami, które samo tworzy...