Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
klientka kupiła towar 31.08 , ktory byl zapakowany w koperte bombelkową i listem ekonomicznym, na kopercie był adres zwrotny, do tej pory nie dostała towaru.Raz miałam taka sytuację ale list wrócił do mnie z powrtotem.
klientka upiera się o zwrot pieniędzy bo jak twierdzi z Chin szybciej by przyszło. jak nie zwrócę jej pieniędzy to ona załatwi sprawe inaczej.
Allegro napisało mi że jetsem soobą prywatna więc rozszenia powinna kierować na poczte do przewożnika . co zrobic czy dodać ja na czarna listę czy oddac jej te 21 zł .
Ja sie upieram ze jej oddam jak mi przyjdzie przesyłka ale ta jest niecierpliwa, grozi mi ,że załatwi sprawe inaczej
To był list nierejestrowany? Bez potwierdzenia nadania? Jeśli tak, to kupujący ma rację. Powinnaś oddać pieniądze lub wysłać towar ponownie.
Allegro Ci źle napisało. Kupująca zawarła umowę na przedmiot i dostawę z Tobą, nie z pocztą.
patrycja63 oferujesz przesyłki nierejestrowane to musisz liczyć się zryzykiem zaginięcia . Klientce musisz zwrócić środki .
@patrycja63 Patrycja, bombelki są wyłącznie w memach 🙂 Koperta jest bąbelkowa. Jeśli wysłałaś listem zwykłym, a nie poleconym, to oddaj pieniądze, bo nie masz dowodu nadania.
@patrycja63 Zapamiętajcie sobie raz na jutro : list nierejestrowany (ekonomiczny) = kłopoty