anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można odpowiedzieć na maila z allegro

patryk_g0
#1 Nowicjusz#

Mam problem podczas odpisywania na maila z allegro dostaje taką odpowiedź 

Twarde odbicie.

Serwer pocztowy odbiorcy Twojej wiadomości ostatecznie odmówił jej przyjęcia. Nie będziemy ponawiać prób dostarczenia wiadomości.
Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, prześlij pełną treść komunikatu zwrotnego (treść poniżej) na adres: poczta@ringieraxelspringer.pl , dla kont gazeta.pl/g.pl na adres pomoc@agora.pl

<powiadomienia@allegro.pl>: host allegro.in.tmes.trendmicro.eu[18.185.115.147]
said: 554 5.7.1 <powiadomienia@allegro.pl>: Recipient address rejected:
BLOCK-RCPT (in reply to RCPT TO command)

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@patryk_g0 z tego co widzę, coś jest nie tak z Twoją skrzynką mailową. Wyjaśnij to proszę z administratorem. Możesz napisać do nas również nową wiadomość przez formularz kontaktowy i skontaktować się z nami na czacie. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

To częsty błąd allegro. Napisz przez portal lub usuń z jego adresu to co jest od plusa do @. Wtedy powinno pójść. Ten ich system czasem generuje jakieś trefne adresy i udają od roku, ze nie ma problemu. Raz z jednej i tej samej poczty z 2 aliasów do dwóch różnych kont allegro odpisywałam jednemu klientowi. Z jednego aliasu wiadomości dochodziły, z drugiego było to samo. Nie był problemem mój mail lecz mail generowany przez Allegro. Ale pomimo wielu skarg to chyba od roku nikt się nie pofatygował przekazać problem dalej... Każdy odpisuje wtedy przez serwis, tu i tak wszędzie błędy...

oznacz moderatorów