Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
kiedyś zgłaszałem o błędach w tym dziale żaluzje ale to nic nie dało
teraz nie można nic wystawić przez te błędy ( może ktoś by to poprawił )
parametry
typ pionowe
szerokość lameli ( tu jest błąd bo do wybrania tylko 25mmi 50 mm a to są do poziomych pionowe mają 127mm i 89 mm a jak sie wybierze inna bo jest taka możliwość to potem się nie wystawi bo pokazuje błąd
kolor mamy 4 kolory do wyboru i jak wybieramy inny to potem błąd
materiał
mamy 4 do wyboru i wybierając inny jest potem błąd ( te 4 co są to od żaluzji poziomych )
tak pokazuje błędy potem
Wystąpił błąd podczas tworzenia produktu - Nieprawidłowe wartości parametrów: [parameter = Szerokość lameli [ Wartość niejednoznaczna - inna] , parameter = Kolor [ Wartość niejednoznaczna - inny] , parameter = Materiał [ Wartość niejednoznaczna - inny]]
@zbych682112 podczas wystawiania oferty w kategorii Żaluzje (nr kat. 68685) możesz wybrać parametr typ: pionowe, czyli rozumiem, że do kategorii i parametru "szerokość lameli" powinniśmy dodać: 127 mm i 89 mm. Jeśli chodzi o kolor to jakie powinny tam dojść według Ciebie? Tak samo z materiałem, jakie powinny zostać dodane?
nie było mnie już podaje
szerokość lameli 89mm i 127mm
materiał to są pcv i tkanina najbardziej potrzebna tkanina
kolor to może jak w roletach czyli odcień niebieskiego odcień zielonego i tak wszystkie odcienie bo tych kolorów to ponad 200 w odcieniach i ciężko je opisać
może tak
dziękuje za zainteresowanie się problemem
Pozdrawiam
@zbych682112 Przekazałam do odpowiedniego zespołu prośbę o dodanie wskazanych wartości parametrów.
Dziękuje