Wystawiam aukcje na WOŚP. Po kliknięciu wstaw, aukcja się nie pojawia. Od razu po wstawieniu klikam w link, Wkrótce opublikujemy ją pod linkiem ... i dostaję komunikat.
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
Wystawiam w dziale rękodzieło. Nie wpisuje EAN on jest opcjonalny .
Co się dzieje?
Cześć, @vitara1. Czy możesz podesłać zrzuty ekranu z wystawiania oferty oraz z widocznym komunikatem błędu?
Ważne, aby zrzuty pokazywały cały ekran (wraz z paskiem adresowym, datą i godziną).
Teraz poszło. Natomiast czy mogę w jakiś sposób wystawić przedmioty używane w doskonałym stanie do których nie mam kodu EAN. Są to najczęściej stare kolekcje sprzed wielu lat więc.
@vitara1, w takich przypadkach możesz wystawić ofertę, do której stworzymy produkt tymczasowy. Produkty tymczasowe możemy utworzyć dla przedmiotów unikatowych, trudnych do odtworzenia i skatalogowania - jak antyki, sztuka, produkty kolekcjonerskie i usługi cyfrowe oraz dla ofert wystawianych charytatywnie.
Produkt tymczasowy utworzymy, gdy wystawisz lub edytujesz ofertę zarówno przez formularz, API, jak i zakładkę Wystaw z pliku. Wykorzystamy wtedy: tytuł, zdjęcia w galerii, kategorię i parametry.
Tutaj znajdziesz listę kategorii, dla których tworzymy produkty tymczasowe (np. Kolekcje i sztuka - Sztuka - Malarstwo, gdzie kod EAN jest opcjonalny).
Ok. Rozumiem. Ale to Państwo tworzycie ten produkt tymczasowy? Czy ja sam? Mam tych aukcji kilkanaście. Są to drobne przedmioty.
@vitara1, produkt tymczasowy stworzymy na podstawie Twojej oferty - musisz wystawić ofertę w jednej ze wskazanych wyżej kategorii.