anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wystawić aukcji na WOŚP

MAMY ROZWIĄZANIE!
vitara1
#8 Zapaleniec

Wystawiam aukcje na WOŚP.  Po kliknięciu wstaw,  aukcja się nie pojawia.   Od razu po wstawieniu klikam w link, Wkrótce opublikujemy ją pod linkiem ... i dostaję komunikat. 

Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

Wystawiam w dziale rękodzieło. Nie wpisuje EAN on jest opcjonalny .  

Co się dzieje? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @vitara1. Czy możesz podesłać zrzuty ekranu z wystawiania oferty oraz z widocznym komunikatem błędu?
Ważne, aby zrzuty pokazywały cały ekran (wraz z paskiem adresowym, datą i godziną).

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
vitara1
#8 Zapaleniec

Teraz poszło. Natomiast czy mogę w jakiś sposób wystawić przedmioty używane w doskonałym stanie  do których nie mam kodu EAN.  Są to najczęściej stare kolekcje sprzed wielu lat więc. 

oznacz moderatorów
MiMary

@vitara1, w takich przypadkach możesz wystawić ofertę, do której stworzymy produkt tymczasowy. Produkty tymczasowe możemy utworzyć dla przedmiotów unikatowych, trudnych do odtworzenia i skatalogowania - jak antyki, sztuka, produkty kolekcjonerskie i usługi cyfrowe oraz dla ofert wystawianych charytatywnie.

Produkt tymczasowy utworzymy, gdy wystawisz lub edytujesz ofertę zarówno przez formularz, API, jak i zakładkę Wystaw z pliku. Wykorzystamy wtedy: tytuł, zdjęcia w galerii, kategorię i parametry.

Tutaj znajdziesz listę kategorii, dla których tworzymy produkty tymczasowe (np. Kolekcje i sztuka - Sztuka - Malarstwo, gdzie kod EAN jest opcjonalny). 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
vitara1
#8 Zapaleniec

Ok. Rozumiem. Ale to Państwo tworzycie ten produkt tymczasowy? Czy ja sam? Mam  tych aukcji kilkanaście. Są to drobne przedmioty. 

oznacz moderatorów
MiMary

@vitara1, produkt tymczasowy stworzymy na podstawie Twojej oferty - musisz wystawić ofertę w jednej ze wskazanych wyżej kategorii.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów