anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie mogę wystawić aukcji

unik_sklep
#11 Animator#

Nie mogę wysatwić aukcji z formularza - wystaw podobne. Zapisuje mi szkic, ale jak klikam wystaw - do nic się nie dzieje. Sprawdzane na różnych przeglądarkach. To samo...

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@unik_sklep czy pojawia się jakiś komunikat? Czy wszystkie parametry oferty są uzupełnione? Czy na formularzu nie ma żadnego oznaczenia na czerwono? 
Jeśli nie, to prześlij proszę zrzuty ekranu z całego formularza wystawiania oferty. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

Tak, wszystko uzupełnione. Brak komunikatów na czerwono. Po prostu kręci, i od nowa widać wystaw a aukcja nie wystawia się. Ciasteczka wyczyszczone. Sprawdzone na różnych przeglądarkach 

oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

Zrzut ekranu 2023-10-4 o 11.23.08.pngZrzut ekranu 2023-10-4 o 11.23.11.png

oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

Klikam wystaw przedmiot, robi się szare, nie wystawia, po czym wraca do koloru pomarańczowego i mogę znowu kliknąć, ale nic sie nie dzieje.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@unik_sklep ok, dziękuj za informację, ale muszę zobaczyć cały formularz wystawiania, również jego górną część. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

Zrzut ekranu 2023-10-4 o 11.32.36.pngZrzut ekranu 2023-10-4 o 11.32.40.pngZrzut ekranu 2023-10-4 o 11.33.00.png

oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

Zrzut ekranu 2023-10-4 o 11.33.00.pngZrzut ekranu 2023-10-4 o 11.33.21.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@unik_sklep konsultuję to z Działem technicznym, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź! 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

czy coś już wiadomo? w dalszym ciągu nie mogę wystawić aukcji

oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

@la_nika chyba zacznę pracować w Waszym dziale technicznym jak oni nie potrafią przez tyle godzin sprawdzić co jest przyczyną. Wskazuje gdzie leży problem : równoczesne wystawianie na allegro.pl i allegro.cz. Wystarczyło odłączyć allegro.cz i wystawiać mogę aukcje.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@unik_sklep Zgłoszenia są weryfikowane przez dział techniczny w kolejności, w jakiej do nich trafią, dlatego proszę Cię o cierpliwość. Z pewnością wrócimy tutaj z informacją, gdy już otrzymamy odpowiedź w Twojej sprawie. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

unik_sklep
#11 Animator#

Jak być cierpliwym jak pracować nie można? Z reszta widzę, ze więcej rzeczy się posypało… a jeżeli chodzi o wystawianie to problem jest z działem rękawiczki. Sprawdziłam, ze inne rzeczy przechodzą i aukcje są wystawiane. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@unik_sklep otrzymałam odpowiedź, że problem powoduje to, że oferta nie jest powiązana z produktem, a w katalogu jest produkt który odpowiada parametrom oferty. 
Wystawiając ofertę próbujesz utworzyć nowy produkt, a system to blokuje, ponieważ powstałby duplikat. Gdy wystawisz ofertę przez formularz i powiążesz ją z katalogiem, problem nie powinien występować. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów