produktu w katalogu brak o tych parametrach
dodaje mi coś co nie jest tym samym, opcja bez nie wchodzi w grę, wartość wymagana
Proszę o chwilę cierpliwości, działam w temacie. Wrócę z odpowiedzią.
coś wiemy?
Cały czas działam w Twojej sprawie - przekazałem ją do odpowiedniego zespołu i jak tylko otrzymam dodatkowe informacje to do Ciebie wrócę.
coś wiadomo?
@szumik6666 przykro mi, ale nie mamy jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie. 😔
nadal nic?
@szumik6666 w przypadku produktów tej marki istnieje ograniczenie dodawania do katalogu. Ze zrzutu który załączyłeś wynika, że podałeś kod EAN a także kod EPREL (oraz inne), które występują już u nas w katalogu przy innym produkcie.
Dwa produkty nie mogą mieć tego samego kodu EAN. Sprawdziłam kod Ean który podajesz w parametrach i jest on poprawnie przypisany do produktu o parametrach 195/60R15 88 V.
Wynika z tego, że podajesz zły kod EAN. Poszukałam i w mojej ocenie poprawny kod EAN produktu, który chcesz wystawić to: 3188649818785; kod EPREL 609968. Spróbuj dodać ofertę z tymi danymi, powinien podstawić się poprawny produkt z katalogu 🙂
Przechodzę do tego momentu, niestety mojej opony nie ma w katalogu a sugerowana nie jest tą, dodać bez katalogu nie mogę 😞
@szumik6666 ta którą podałam, jest zgodna z tytułem/danymi które wcześniej przesyłałeś. Czyli Opona Dunlop Sport 205/60R15 91V. Jeżeli to nie jest ta, to co je odróżnia? Co się nie zgadza?
ta sugerowana opona to nowy model produkowany obecnie, moja jest starsza, są to zupełnie dwie różne opony co widać choćby po bierzniku opony.
@szumik6666 rozumiem, czy ta którą posiadasz jest może opisana na stronie producenta? Jeżeli tak, podeślij proszę link.
niestety nie bo już są zastąpione innym modelem, nie są produkowane
@szumik6666 czy znasz numer EAN pod którym występował Twój produkt? Czy był to ten EAN 3188649818785?
niestety nie mam 😞
@szumik6666 a może jesteś w stanie podać chociaż rok produkcji? Byłoby mi wtedy łatwiej poszukać odpowiedniego rozwiązania dla tego problemu
@szumik6666 poszukałam i według mnie będzie to model z kodem EAN 85452535809. Skonsultuję Twoją sprawę i wrócę z informacją.
zmieniłem i już prawie ale niestety jak na foto...