Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem co się dzieje -Nie mogę wystawiać ofert na moim koncie.Kiedy dochodzę do momentu wystawienia wszystko się zawiesza .Kręci się bez końca a ofeta się nie wysatwia.
Potwierdzam😡!
Mam to samo...
Mam to samo
Może przekroczyliście limit....ofert😀
@dobreksiazki1 @nina051 @AnyShop @akola_2006 Wczoraj otrzymaliśmy wiecej tego typu zgłoszeń i dział techniczny przygląda się temu problemowi.
Napiszcie czy dzisiaj nadal u Was występuje?
Za utrudnienie przepraszamy.
Wystawia, ale kręci się nieraz z 10 minut zanim wystawi. Mamy to od wczoraj, dzisiaj też.
@absolut2005 Czyli jak było tak jest, kable się zagrzały.
Dalej się blokuje wystawianie. Pojedyncze aukcje załapuje po kilku kliknięciach F5, ale grupowe wystawianie nie działa.
Witam, u mnie problem występuje od dwóch tygodni i nic z tym nie zrobiono. Otrzymuję przeprosiny i prośbę o cierpliwość. Bardzo proszę o konkrety w tej sprawie.
U mnie wczoraj było to samo. Dzisiaj była mała poprawa, ale już jest gorzej, Teraz nawet po naciśnięciu "wystaw" oferta znika całkowicie, pojawia się pusta strona. Bardzo proszę pracowników Allegro o pomoc w tej sprawie.
Często się zdażają takie przypadki w różnych okresach czasowych, normalnie odświeżcie stronę i znów kliknijcie wystaw ofertę, zazwyczaj pomaga
Pomaga, ale masz bajzel w ofertach bo potem okazuje się, że wystawiłaś dany przedmiot kilkukrotnie. Ja naprawde nie wiem za co my płacimy, skoro wieje taką amatorką....
Niestety nie pomaga,awaria trwa po kilka lub kilkanaście minut.Wcześniej aż takich sytuacji nie było.
Tragedia, cały czas to samo!!! Nic nie idzie wystawić!!!
a ja mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @LEW433 tesz mosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo to wszystko "patykiem" na wodzie pisane.😍
@konto zamknięte Mosze to jo se nosze🤣
moszna? moszna! 😄
Oczywizda rze moszna😁https://www.youtube.com/watch?v=5qVECMCiAb4