anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zmienić czasu wysyłki dla swoich ofert

robinho_10
#8 Zapaleniec#

Witam, nie mogę zmienić czasu wysyłki, jutro nie będę wysyłał i chciałem ustawić czas wysyłki na 2 dni i od 40 min nic się nie zmienia. Kółeczko się kręci a zmiany żadnej, w zeszłym tygodniu też miałem ten problem i musiałem specjalnie lecieć do pracy wysyłać paczki bo czas wysyłki się nie zmienił, ale jak rano zmieniałem na 1 dzień to nie było żadnego problemu.obraz_2025-01-02_145044348.png

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

TechartGSM
#10 Popularyzator#

Kółeczko się kręci około godziny, ale nie przejmuj się - jak przestanie to i tak zmiana nie będzie widoczna w ofertach.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@robinho_10 @TechartGSM @prescot_pl 

Konsultuję tę sprawę. Proszę Was o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TechartGSM
#10 Popularyzator#

Długo to potrwa? Nic się nie zmieniło a sprzedający ponoszą straty z tego tytułu...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM w tej chwili nie jesteśmy jeszcze w stanie tego określić. Zespół techniczny bada przyczynę tych problemów. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@TechartGSM @robinho_10 @prescot_pl dostałyśmy potwierdzenie, że opóźnienia związane z zapisywaniem danych są spowodowane pracami technicznymi, dlatego musicie uzbroić się w cierpliwość. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

prescot_pl
#8 Zapaleniec#

Przed okresem świątecznym zmieniłam dostawę na 21 dni, teraz chcę przywrócić poprzedni okres wysyłki na natychmiast ale nic się nie zmienia. Wcześniej zmiany zachodziły od razu

oznacz moderatorów

TechartGSM
#10 Popularyzator#

Ja dwie godziny temu potrzebowałem zmienić z "natychmiast" na "3 dni". Zadziałało od razu. Po godzinie mogłem już wrócić do pierwotnej opcji, więc zleciłem grupową edycję czasu wysyłki. Minęła ponad godzina, zmiany nadal nie są widoczne

oznacz moderatorów