Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie ponieważ nie wiem czy to ja robię jakiś błąd otóż nadaje paczkę np. przez DPD i czekam na kuriera paczkę oczywiście jest z już z nadrukiem. Kurier nie przyjeżdża ani jeden dzień ani na drugi dzień mimo ponowienia przesyłki. Dzwonię na infolinię tam się okazuje że Paczka jeszcze nie została nadana taka sytuacja pojawia się już u mnie po raz kolejny
Cieżko coś stwierdzić z Twojego opisu bo niewiadomo jak nadajesz tą paczkę czy przez Allegro czy przez jakąs firmę zewnętrzną czy bezpośrednio przez firmę kurierską. Być może rzeczywiście jej nie nadałeś, trzeba dobrze klikać i przydałyby się screeny nadanej paczki Sprawdź dokładnie czy ją nadałeś.
Nadaje przez allegro
Moze nie zamówiłes podjazdu? wybrałes opcje żeby dostarczyc od kiedy? tam są trzy kropki do wyboru, druga jest z datą i godziną kiedy ma podjechać kurier
Wszystko zrobiłam dobrze a sprzedaje na allegro już dobrych kilkanaście lat pewnie więc tutaj nie ma pomyłki z mojej strony to tak jakby Paczka się nie wiem nie rejestrowała nie mam pojęcia o co chodzi
A to jednak ktoś z moderatorów musi pomóc, poczekaj na odpowiedź , zawsze ktoś odpisze tylko trzeba chwilkę poczekać...
@ZakardstylKW przewoźnik allegro kurier dpd i nadajesz z WzA? Jezeli poprawnie zamawiasz kuriera to jak sytuacja wygląda w zakładce Zamówione przesyłki
Bywało że musiałam ponowić paczkę ale w tym wypadku nie mam takiej opcji
A to jak są jakieś screeny co wrzuciłeś to musisz poczekać na odpowiedź kogoś z moderacji bo my tych zdjęć nie widzimy. Może są ukryte przed nami.
@ZakardstylKW Co to znaczy "ponowić paczkę"?
DPD nie tylko regularnie nie przyjeżdża po paczki, ale nawet nie odbiera ich w terminie z automatów One Box.
@ZakardstylKW sprawdziłam przesyłki, które zostały dodane do zamówienia nr bd257c70-0da9-11f0-b68e-39d24ea0a9e0. Do każdej z nich jest zamówiony podjazd kuriera.
przesyłka: 1014204302484U podjazd: 20250331718375 zamówiony na: 2025-03-31 11:00 14:00
przesyłka: 1014204668414U podjazd: 20250331718630 zamówiony na: 2025-03-31 11:00 14:00
przesyłka: 1014343569602U podjazd: 20250401740657 zamówiony na: 2025-04-02 09:00 12:00
Na pewno informacja o pierwszej przesyłce i zamówionym podjeździe została przekazana do przewoźnika, w takiej sytuacji w sprawie niezrealizowanego podjazdu, skontaktuj się proszę z supportem DPD i podaj numer podjazdu (20250331718375). Kurier powinien wczoraj podjechać po tę przesyłkę, a widzę, że nie zjawił się także dzisiaj.
Nie mogę zaakceptować przesłanych przez Ciebie zrzutów, ponieważ są na nich widoczne dane kupującego.
dzwoniłam do DPD ale tylko odbiera bot
prosze o rozmowę z konsultantem ale niestety jest niedostępny
a gdy podaję nr przesyłki to bot informuje mnie że ta paczka ma status „Oczekuje na nadanie „
Nie po raz pierwszy mam ten sam problem z wysyłkami. Klienci niestety czekają na paczkę którą kurier nie odbiera
Dobrze gdy DPD ma Paczkę do mnie bo wtedy zwrotnie odbiera te przesyłkę którą mam nadaną dla niego
No i muszę tłumaczyć się klientom ze spóźnionych przesyłek
@ZakardstylKW przykro mi, że taka sytuacja ma miejsce i przepraszam za niedogodności związane z podjazdem kuriera. Poprosiłam, aby doradca skontaktował się z przewoźnikiem w sprawie braku realizacji podjazdu.