anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie odebrana Paczka przez DPD

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

Mam pytanie ponieważ nie wiem czy to ja robię jakiś błąd otóż nadaje paczkę np. przez DPD i czekam na kuriera paczkę oczywiście jest z już z nadrukiem. Kurier nie przyjeżdża ani jeden dzień ani na drugi dzień mimo ponowienia przesyłki. Dzwonię na infolinię tam się okazuje że Paczka jeszcze nie została nadana taka sytuacja pojawia się już u mnie po raz kolejny

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

HYDROREN
#10 Popularyzator#

Cieżko coś stwierdzić z Twojego opisu bo niewiadomo jak nadajesz tą paczkę czy przez Allegro czy przez jakąs firmę zewnętrzną czy bezpośrednio przez firmę kurierską. Być może rzeczywiście jej nie nadałeś, trzeba dobrze klikać i przydałyby się screeny nadanej paczki Sprawdź dokładnie czy ją nadałeś.

oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

Nadaje przez allegro

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator#

Moze nie zamówiłes podjazdu? wybrałes opcje żeby dostarczyc od kiedy? tam są trzy kropki do wyboru, druga jest z datą i godziną kiedy ma podjechać kurier

oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

Wszystko zrobiłam dobrze a sprzedaje na allegro już dobrych kilkanaście lat pewnie więc tutaj nie ma pomyłki z mojej strony to tak jakby Paczka się nie wiem nie rejestrowała nie mam pojęcia o co chodzi

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator#

A to jednak ktoś z moderatorów musi pomóc, poczekaj na odpowiedź , zawsze ktoś odpisze tylko trzeba chwilkę poczekać...

oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

IMG_0204.png

oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

IMG_0204.png

IMG_0203.png

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@ZakardstylKW przewoźnik allegro kurier dpd i nadajesz z WzA? Jezeli poprawnie zamawiasz kuriera to jak sytuacja wygląda w zakładce Zamówione przesyłki 

oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

IMG_0204.png

IMG_0203.png

oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

Bywało że musiałam ponowić paczkę ale w tym wypadku nie mam takiej opcji

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator#

A to jak są jakieś screeny co wrzuciłeś to musisz poczekać na odpowiedź kogoś z moderacji bo my tych zdjęć nie widzimy. Może są ukryte przed nami.

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@ZakardstylKW Co to znaczy "ponowić paczkę"?

DPD nie tylko regularnie nie przyjeżdża po paczki, ale nawet nie odbiera ich w terminie  z automatów One Box.

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ZakardstylKW sprawdziłam przesyłki, które zostały dodane do zamówienia nr bd257c70-0da9-11f0-b68e-39d24ea0a9e0. Do każdej z nich jest zamówiony podjazd kuriera. 
przesyłka: 1014204302484U podjazd: 20250331718375 zamówiony na: 2025-03-31 11:00 14:00
przesyłka: 1014204668414U podjazd: 20250331718630 zamówiony na: 2025-03-31 11:00 14:00
przesyłka: 1014343569602U podjazd: 20250401740657 zamówiony na: 2025-04-02 09:00 12:00
Na pewno informacja o pierwszej przesyłce i zamówionym podjeździe została przekazana do przewoźnika, w takiej sytuacji w sprawie niezrealizowanego podjazdu, skontaktuj się proszę z supportem DPD i podaj numer podjazdu (20250331718375). Kurier powinien wczoraj podjechać po tę przesyłkę, a widzę, że nie zjawił się także dzisiaj. 
Nie mogę zaakceptować przesłanych przez Ciebie zrzutów, ponieważ są na nich widoczne dane kupującego. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

dzwoniłam do DPD ale tylko odbiera bot

prosze o rozmowę z konsultantem ale niestety jest niedostępny 

a gdy podaję nr przesyłki to bot informuje mnie że ta paczka ma status „Oczekuje na nadanie „

oznacz moderatorów

ZakardstylKW
#8 Zapaleniec#

Nie po raz pierwszy mam ten sam problem z wysyłkami. Klienci niestety czekają na paczkę którą kurier nie odbiera

Dobrze gdy DPD ma Paczkę do mnie bo wtedy zwrotnie odbiera te przesyłkę którą mam nadaną dla niego

No i muszę tłumaczyć się klientom ze spóźnionych przesyłek

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ZakardstylKW przykro mi, że taka sytuacja ma miejsce i przepraszam za niedogodności związane z podjazdem kuriera. Poprosiłam, aby doradca skontaktował się z przewoźnikiem w sprawie braku realizacji podjazdu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów