Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
NIE ODEBRANA POBRANIÓWKA BRAK PIENIĘDZY NEGATYW
Przesyłka prawidłowo wysłana kupujący nie odebrał z powodu braku pieniędzy jest czarno na białym zero pomocy ze strony allegro nie było transakcji z winy kupującego
@grafikalin przykro mi, ale nie mogę podważyć decyzji osób rozpatrujących zgłoszenie dotyczące komentarza.
Rozumiem, że zostanie podjęta druga próba dostarczenia przesyłki, a w dyskusji poprosiliśmy kupującego o jej zamknięcie, gdy tak się stanie. Mam nadzieję, że zmieni także komentarz.
paczka wraca odmowa z powodu braku środków płatniczych nie ma innych prób dlaczego nie można usunąc komentarza do transakcji której nie było kliknoł sobie kupujący my w pocie czoła spakowaliśmy ponieśliśmy stratę za przesyłkę w dwie strony jest czarno na białym ODMOWA PRZYJECIA PRZESYŁKI nie traktujcie tak sprzedawców może konto mi zablokujecie bo kupujący zamówił lecz nie posiada środków do zapłaty
dziś sie kasa znalazła paczka odebrana komentarz pozostał
@grafikalin mogę jedynie zaproponować, abyś wysłał prośbę do kupującego o usunięcie komentarza, możesz napisać też w prowadzonej korespondencji e-mail, że przesyłka została odebrana przez kupującego.
dawno prośba wysłana kupujący ma nas gdzieś nie zdiwi nas jak dyskusję też zostawi nie rozwiązaną i kto tu jest winny
Nie znamy wypowiedzi drugiej strony ale jak było tak jak piszesz to komentarz powinien być usunięty!
Pytanie, czy klient nie miał gotówki, czy może kurier nie miał terminala (sporo kurierów nie wozi terminala ze sobą i przyjmują tylko gotówkę).
Poza tym z komentarza można wywnioskować, że paczka w ogóle nie dotarła do klienta (z drugiej strony DPD ma 3 dni robocze na dostawę pod adres i 5 dni roboczych na dostawę do punktu). Finalnie kupujący otrzymał paczkę w 9 kwietnia, czy dwa dni po jej nadaniu (w gwarantowanych przez DPD terminie).
Coś takiego można by podciągnąć pod naruszenie dóbr osobistych (tyczy się to też firm).
Regulamin wymienia nieliczne sytuacje w których komentarz zostanie usunięty przez Allegro. Tej sytuacji tam nie ma więc nikt niczego poza klientem nie będzie usuwać.
Trzeba by zmienic regulamin, ale w jaki sposób? Nie ma szans na wylistowanie tych wszytskich sytuacji, w których usunięcie się należy.
paczka dotarła komentarz nie jest zgodny z prawdą ale to kupujący ma tylko prawo do wystawiania niezgodnych z prawdą opinii my mamy skupić sie nad poprawą jakości sprzedaży
@grafikalin coś mi tu nie pasi, jaka dyskusja ? skoro paczka w doręczeniu była ? co było powodem dyskusji ?